Terug naar nieuws

Geplaats op 14 september 2020

Virtuele handelsmissie Italië met minister Sigrid Kaag

rijksweg-rw50

Bent u actief op het gebied van duurzame mode en textiel of watertechnologie? En wilt u zakendoen in Italië? Neem dan deel aan de virtuele handelsmissie op 3 en 4 november met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Het overkoepelende thema van deze missie is ‘circulaire economie’.

De virtuele handelsmissie wordt georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Rome

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende kansrijke sectoren:

  • Duurzame mode en textiel
  • Watertechnologie
    • afvalwaterzuivering;
    • hergebruik van water in de industriële sector, in de bebouwde omgeving en in duurzame landbouw.

Vrouwelijke ondernemers worden met nadruk uitgenodigd uit om deel te nemen aan deze missie.

Meer informatie over deze missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Aanmelden: Kan tot en met woensdag 23 september. Meld u aan voor de virtuele handelsmissie Italië.
Kosten: Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.
Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hermsen, [email protected] of Bregje Korteweg, [email protected], projectleiders handelsmissie Italië.

 

 

Delen op:

Deelgenoten: