PM3O - Omgevingsmanagement

Parkmanager

Mijn naam is Gerdi de Vries en ik ben sinds juli 2016 vanuit PM3 Omgevingsmanagement werkzaam als parkmanager voor bedrijventerrein Rijksweg 50 (RW50) in Kampen.

Functie
In mijn functie als parkmanager denk ik mee over zaken waar men als ondernemer op het bedrijvenpark RW50 tegenaan loopt, bespreek welke oplossingen er zijn en kijk vooruit naar wat de toekomst de ondernemers op het park kan brengen.

Collectief
Onderlinge samenwerking en collectieve inkoop door de deelgenoten op het bedrijventerrein is erg belangrijk; zaken als bijvoorbeeld de aanleg van glasvezel, afvalverwerking en gladheidbestrijding zijn voor een bedrijvencollectief niet alleen efficiënter te regelen, maar in veel gevallen ook voordeliger.

Praktisch
De focus binnen mijn werkzaamheden ligt met name op het directe contact met de ondernemers op bedrijvenpark en de uitvoering van het basispakket parkmanagement. Hieronder valt onder andere het beheer van de openbare ruimte, collectieve (terrein)beveiliging, alarmopvolging, bewegwijzering, een servicepunt voor vragen en het toezicht houden op de openbare ruimte en groenbeheer.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor het bedrijvenpark? Neem dan gerust contact met mij op, via: [email protected] of telefonisch op 06 53 25 03 51

Delen op:

Deelgenoten: