Terug naar nieuws

Geplaats op 17 april 2019

Terugblik koffiemoment bij BMN|WIJCKS

rijksweg-rw50

Vrijdag 12 april jl. waren wij te gast bij Bob Siep van BMN|WIJCKS en Peter Tennekes van DSD Techniek. Bob Siep heette de ondernemers van bedrijvenpark RW50 van harte welkom in de vernieuwde showroom van BMN|WIJCKS.

BMN|WIJCKS.is specialist in droge- en natte afbouwmaterialen. In de ruime showroom aan de Carlsonstraat 29 vinden stukadoors, tegelzetters en andere bouwgerelateerde bedrijven alle benodigdheden voor de afbouw van wanden en plafonds.

De vier beloftes
De beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Het zijn de vier beloftes waarmee BMN|WIJCKS haar klanten garandeert altijd te beschikken over de juiste materialen, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de afgesproken tijd. Sinds de komst van Bob Siep (2 jaar en 3 maanden geleden) heeft het team in Kampen zichzelf als doel gesteld om de beste vestiging van Nederland te worden. In 2018 hebben zij deze titel daadwerkelijk behaald . ‘Het is nu aan ons om dit vast te houden’, aldus Bob Siep en zijn collega Andre Bos.

Onderdeel van een landelijk netwerk
BMN|WIJCKS. maakt onderdeel uit van de BMN Bouwmaterialen groep met landelijk 84 vestigingen. ‘Door dit landelijke netwerk kunnen wij onze klanten optimaal bedienen’, vertelt Bob Siep enthousiast. ‘Recent hebben wij een project in Groningen en Amsterdam aangenomen. De bouwer heeft voor ons gekozen, omdat wij de per verdieping en ruimte de pallets op maat voor hun klaarzetten. Deze slimme logistiek scheelt tijd en dus geld op de bouw.

DSD Techniek onder hetzelfde dak
Onder hetzelfde dak is ook DSD Techniek gevestigd. Het bedrijf van Peter Tennekes richt zich op topkwaliteit machines voor het verwerken van gips en cementpleisters. Het is niet toevallig dat beide bedrijven onder hetzelfde dak zitten. ‘We versterken elkaar en maken het werk van een stukadoor makkelijker’. De deur tussen BMN|WIJCKS en DSD Techniek staat daarom altijd letterlijk en figuurlijk open.

De huiskamer voor stukadoors
De aanwezige ondernemers bij het koffiemoment hebben kunnen ervaren dat BMN|WIJCKS een soort van huiskamer biedt aan stukadoors. ‘Veel stukadoors werken zelfstandig, bij ons kunnen ze aan de koffietafel even bijpraten en worden er verbindingen tussen de verschillende bedrijven, op vrijdagmiddag serveren we steevast een balletje gehakt aan onze klanten. Dit werkt!’

 

Delen op:

Deelgenoten: