Terug naar nieuws

Geplaats op 26 november 2018

Terugblik bedrijfsbezoek Probin Telder

rijksweg-rw50

Vrijdag 23 november jl. waren wij te gast bij Pieter Bram Woltjer van Probin Telder. Na een kort openingswoord van parkmanager Gerdi de Vries, werd de voortgang van het cameratoezicht besproken. Zeker gezien de recente inbraken, hebben de ondernemers aangegeven dat dit project wat hen betreft prioriteit heeft.

Vervolgens vertelde Pieter Bram Woltjer de aanwezigen meer over het bedrijf Probin Telder. De historie van de Telder voert terug tot 1861. In dat jaar werd er een vergunning afgegeven aan E.J. Telder voor een Grofsmederij aan de Oudestraat 322 in Kampen. Inmiddels heeft dit familiebedrijf vier vestigingen. Naast Kampen, kunt u Probin Telder ook vinden in Emmeloord, Dronten en Lelystad.

Probin Telder is een totaalleverancier voor zowel Bouw als Industrie. Met een jong en dynamisch team worden klanten bediend, van ZZP’ers tot woningstichtingen. Met 40.000 verschillende producten op voorraad kan er snel geleverd worden. Veel klanten komen hun producten in de ruime winkel aan de Carlsonstraat ophalen, maar bezorgen op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Door de samenwerking binnen de Probin Groep zijn er diverse inkoopvoordelen te behalen.

In het magazijn zijn de laatste jaren veel efficiëntie maatregelen doorgevoerd. Zo kan een magazijnmedewerker nu op zijn horloge zien, wat de meest efficiënte route voor het pikken van orders is. Ook is het dienstenaanbod van Probin Telder uitgebreid. U kunt bij Probin Telder ook terecht voor het keuren van elektrisch handgereedschap, machines, ladders, steigermateriaal en hijs en kettingwerk.

Wij kijken terug op een geslaagd bedrijfsbezoek. Probin Telder bedankt voor jullie gastvrijheid!

Delen op:

Deelgenoten: