Terug naar nieuws

Geplaats op 25 november 2016

Succesvol bedrijfsbezoek bij Metadecor

rijksweg-rw50

Vanochtend zijn ongeveer 20 ondernemers aanwezig geweest bij het bedrijfsbezoek bij Metadecor. Het initiatief van deze bijeenkomst kwam van de KVO-werkgroep, waarin Dirk Jan Felix de ondernemers vertegenwoordigt.

Parkmanager Gerdi de Vries opende de bijeenkomst met goed nieuws: de motie van VVD en PVDA voor verbreding N50 krijgt maandag waarschijnlijk voldoende steun en hierdoor kan de N50 tussen Kampen Centrum en Kampen Zuid verbreed worden.

Als de motie maandag wordt aangenomen is er voldoende geld beschikbaar om het genoemde deel van de N50 te verbreden. Uiteraard wordt ook onderzocht of de N50 verder verbreed kan worden, bijvoorbeeld tot de Eilandbrug.

Vervolgens vertelde eigenaar Roelof van der Toorn meer over Metadecor. Het bedrijf Metadecor realiseert wereldwijd designgevels. Dit doen zij door de wereld van techniek te verbinden met de wereld van design. Zij werken hierbij o.a. samen met architecten (in eigen huis), aannemers en gebouweigenaren. Verschillende materialen als MD Strekmetaal, MD Designperforatie en MD Formatura worden voor de gevels gebruikt. Verschillende voorbeelden van gevels waren ter plaatse te bekijken.

Daarna was er nog voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie.

Kortom: een leuk informeel bedrijfsbezoek, wat wij zeker een vervolg aan geven. Metadecor bedankt voor jullie gastvrijheid.

Delen op:

Deelgenoten: