Terug naar nieuws

Geplaats op 30 november 2020

Snelteststraat PGVZ op bedrijvenpark RW50

rijksweg-rw50

In samenwerking met Wanpla opent PGVZ 1 december een snelteststraat voor bedrijven, onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven in Kampen. Voor hun is het belangrijk om hun medewerkers snel te kunnen testen. Dit voorkomt langdurig uitval. Vooral voor het onderwijs is vanwege het tekort aan leerkrachten belangrijk dat ze niet lang thuis komen te zitten, wachtend op een test en de uitslag. Met de Roche-testen die PGVZ gebruikt, is de uitslag binnen 30 minuten bekend. Let op: de sneltest is niet bedoeld voor particulieren of zorgmedewerkers.

Waar?
Wanpla
Carlsonstraat 2
8263 CA Kampen

Wanneer?
Elke werkdag tussen 09.00 uur en 11.00 uur
Tarief
€50,- per sneltest

Contact
06-34379652 (bellen of Whatsappen)
[email protected]

Jouw medewerkers laten testen in onze snelteststraat?
Bedrijven of instellingen kunnen zich eerst aanmelden via 06-34379652 of [email protected].
Wanneer medewerkers klachten hebben die gerelateerd zijn aan COVID-19 (koorts, keelpijn, hoesten, niezen, loopneus, neusverkouden, plotseling verminderd smaak en reukvermogen) kunnen zij een sneltest laten afnemen.

Route sneltest medewerker
1. Maak een afspraak door te bellen of te Whatsappen met 06-34379652.
Als je je voor 10.30 uur aanmeldt, kun je meestal kun je dezelfde dag nog terecht.

2. Op de testlocatie vul je een formulier in met de bedrijfsnaam, eventueel personeelsnummer, naam, geboortedatum, BSN, e-mailadres en het
telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Na het invullen van het formulier maakt één van onze medewerkers een sticker voor je. Deze neem je mee naar de ruimte waar getest wordt.

3. Je laat je testen in de daarvoor bestemde ruimte.

4. Je ontvangt de uitslag binnen 30 minuten via Whatsapp indien deze negatief is. Als de uitslag positief is, word je gebeld met verdere instructies.

Delen op:

Deelgenoten: