Terug naar nieuws

Geplaats op 29 januari 2024

Opnieuw een rally langs de dijken van de Zuiderzee in 2024

rijksweg-rw50

Na enkele jaren komt er weer een nieuwe editie van de Zuiderzeerally begin 2024!

De laatste jaren was er onder andere door de coronapandemie en de samenwerking qua klassementsproeven met de Jack’s Int. Rally niet mogelijk om een rally over de dijken langs de Zuiderzee te organiseren.

Sinds een aantal maanden is er echter een vernieuwd en enthousiast organisatieteam aan de slag gegaan om in 2024 weer een spectaculaire Zuiderzeerally neer te zetten.

De eerste rallyauto zal op zaterdag 23 maart rond de klok van 13.00 uur van start gaan op de smalle wegen rond Kampen. De finish zal rond 20.00 uur zijn op de Loswal, wederom in Kampen. Dit geeft zowel de grote bedrijven als de kleine bedrijven de kans om in te stappen bij dit evenement.

Het is een uitgesproken kans om naamsbekendheid te creëren en publiek te bereiken. Daarnaast kunt u relaties, gasten en medewerkers een spectaculaire dag bezorgen. Meerijden in een echte rallyauto op de hotseat behoort zelfs tot de mogelijkheden! Ook kun je het serviceterrein aan de Loswal in Kampen bezoeken. Hier zie je de monteurs aan het werk om de snelle rallyauto’s te voorzien van brandstof, nieuwe banden en eventuele reparaties. Alles om de auto’s zo snel mogelijke tijden neer te laten zetten!

Sponsoring is op verschillende manieren mogelijk. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat de sponsoring tot zijn recht komt. Voor meer informatie kun je terecht bij René Markus, 0653886570

Delen op:

Deelgenoten: