Terug naar nieuws

Geplaats op 12 februari 2020

Uitnodiging Ontwerpsessie 5 maart

rijksweg-rw50

Hoe ziet een toekomstbestendig RW50 eruit? Welke ambities hebben we als het gaat om duurzaamheid, hoe kunnen we er samen invulling aan geven en hoe denkt u hoe dat eruit kan komen te zien?

Donderdag 5 maart 2020 organiseren RW50 in samenwerking met PM3O, Provincie Overijssel, VNONCW MKB midden Nederland en Natuur en Milieu Overijssel een ontwerpatelier waar u van harte uitgenodigd bent om hierover mee te denken. De uitkomsten van deze ontwerpsessie vormen de uitgangspunten van de duurzaamheidsambitie en de uitvoeringsagenda voor het bedrijvenpark RW50.

Aan de hand van een carrousel van drie ontwerptafels schetsen we samen met ondernemers, gebruikers en belanghebbenden beelden voor het toekomstbestendig maken van het bedrijvenpark. De thema’s energieneutraliteit, circulariteit en klimaatadaptatie staan hierbij centraal. Hoe gaan we bijvoorbeeld om met lokale duurzame opwek, het gebruik van de openbare ruimte (mogelijkheden voor pauzerecreatie) of groene daken? En welke kansen zijn er voor circulair ondernemen?

Thema’s die alle ondernemers aangaan en invloed hebben op hoe we het bedrijvenpark met elkaar gebruiken. Het raakt dus ook uw bedrijf(spand). Uw ideeën voor het verbeteren van het bedrijvenpark horen wij graag, want samen komen we tot betere en slimmere oplossingen. Daarom is het belangrijk dat ook úw onderneming vertegenwoordigd is; zowel directieleden maar zeker ook uw medewerkers zijn van harte welkom. Na de sessie is er gelegenheid om na te praten; er zullen soep en broodjes aanwezig zijn.

Graag tot ziens op 5 maart.

Voor aanmelden mail naar Gerdi de Vries:
[email protected]

Donderdagavond 5 maart 2020
Tijd: 16:00 – 18:00 uur
Locatie: Metadecor, Eckertstraat 75 in Kampen

 

Delen op:

Deelgenoten: