Terug naar nieuws

Geplaats op 23 november 2020

Online Denktank N50 op 11 december: u kunt ook mee doen!

rijksweg-rw50

Aanstaande vrijdag 11 december vindt er weer een Denktank N50 bijeenkomst plaats van 09.30 uur tot 11.00 uur. Deze keer zal de bijeenkomst online plaatsvinden i.v.m. de huidige coronamaatregelen.

De denktank N50 is een groep met ondernemers uit Kampen die meedenkt over mobiliteitsvraagstukken en hun eigen rol daarbij.

De denktank ontstond begin 2017 na een brede bijeenkomst over de N50, de lobby rond de N50, logistiek en mobiliteit. De groep met ondernemers komt ongeveer vier keer per jaar bijeen om de voortgang m.b.t. de bereikbaarheid van Kampen en doorstroming/verdubbeling N50 te bespreken. Dit doen we o.a. door te kijken naar verkeersmanagement, mobiliteitsmanagement, slimme techniek en infrastructurele maatregelen.

Op de agenda van 11 december staat onder andere het bespreken van de corridor N50, de recente ontwikkelingen en stand van zaken van het project Kampen – Kampen Zuid en de ontwikkelingen rondom de N307.

Mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich zal de werkgeversaanpak presenteren, o.a. trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, de invloed van corona, het werkgeversprotocol, lopende acties etc. Kina Pijl van Rijkswaterstaat gaat in op gedragsbeïnvloeding: is het voorbeeld van de N36 ook toepasbaar op N50?

Oumar Sylla van Kamper Deelfiets vertelt over de mogelijkheden van de deelfiets. De ontwikkelingen omtrent het openbaar vervoer (nieuwe concessie en ontbrekende schakels) wordt besproken door Rik Hartgers van de gemeente Kampen.

Als afsluiting zal Tom Tillemans van de provincie Overijssel ons bijpraten over de kansen voor knooppunten, zero emissie stadslogistiek en de ontwikkelingen op het gebied van vrachtwagenheffing.

Kortom: genoeg om over te praten!

Bent u als ondernemer ook geïnteresseerd in deelname? Meldt het ons en denk mee (eenmalig of structureel) met de denktank N50. Aanmelden kan via: [email protected].

Uw input wordt zeer op prijs gesteld.

Delen op:

Deelgenoten: