Terug naar nieuws

Geplaats op 22 april 2020

MKB webinar: de blik vooruit

rijksweg-rw50

Webinarreeks voor MKB ondernemers over innoveren in tijden van crisis.

Gebruik deze Covid-19 situatie om je bedrijf te vernieuwen. Zet De Blik Vooruit.

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

De kick-off: donderdag 23 april
Voor ondernemers die de crisis als kans zien en willen vernieuwen, organiseren Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio een reeks webinars. Donderdag 23 april is de kick-off, welke ​een introductie is op de reeks webinars die hierna in een wekelijkse frequentie te volgen zijn.

Tijdens de kick-off ​staat centraal hoe je als bedrijf weer lucht en ruimte vindt om tot een plan te komen voor het toekomstbestendig maken van je bedrijf. Met als gasten twee ondernemers die de crisis omzetten naar kansen: Robbin Breukink van BIM4ALL en Carst Winter van Dupatech. Ook te gast is gedeputeerde Eddy van Hijum. Hij vertelt over zijn ervaringen van de laatste weken, waarin hij diverse ondernemers sprak. Ook deelt hij zijn visie op de anderhalve meter economie en hoe de provincie Overijssel ondernemers daarbij ondersteunt.

Over deze webinarreeks
Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten? De komende weken organiseren we wekelijks een webinar. Noteer alvast de onderstaande datums in je agenda.

  • Donderdag 30 april 2020
  • Donderdag 7 mei 2020
  • Donderdag 14 mei 2020

Er volgen wellicht meer webinars.

Aanmelden

Meld je nu aan voor het MKB-webinar: De Blik Vooruit op donderdag 23 april om 9.30 uur.

Delen op:

Deelgenoten: