Terug naar nieuws

Geplaats op 6 juli 2018

Kosten besparen op uw woon-werkverkeer?

rijksweg-rw50

Weet u hoeveel geld u kwijt bent aan uw woon-werkverkeer? U kunt het snel en makkelijk uitrekenen met de online tool www.pendle.nl

Een unieke tool in Nederland die niet alleen de variabele kosten berekent, maar alle kosten van het woon-werkverkeer. Met Pendle kunt u de totale kosten van uw woon-werkverkeer berekenen en vergelijken met andere vervoermiddelen. Anders reizen kan flink wat geld besparen!

Bereken en vergelijk nu uw reiskosten op www.pendle.nl

Deze actie wordt aangeboden door Beter Benutten Zwolle Kampen.

Over Beter Benutten Zwolle Kampen

Zwolle Kampen is een bereikbare en gastvrije regio. Door de centrale ligging en scharnierpunt tussen het westen en noorden, laat onze regio al jarenlang zien tot de best economisch presterende regio’s van het land te behoren. Toch staat de goede bereikbaarheid en de doorstroming van het verkeer door de groei van de (auto)mobiliteit onder druk. Om voor onze bezoekers, werknemers, klanten e.d. goed bereikbaar te blijven werken overheid en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid over weg, water en spoor te verbeteren.

Het uitgangspunt hierbij is het beter benutten van de bestaande infrastructuur. We bieden reizigers maatregelen die hen in staat stellen op een slimme manier snel op de plek van bestemming te komen. Samen creëren we aantrekkelijke reisalternatieven voor meer vrijheid in werk- en reistijden. Samen zorgen we dan voor een comfortabele manier van reizen en verblijven naar en in de regio Zwolle Kampen.

Meer informatie vindt u hier.

 

 

Delen op:

Deelgenoten: