Terug naar nieuws

Geplaats op 8 april 2019

Inspiratiesessie slimme en duurzame stadslogistiek Zwolle: ervaar de mogelijkheden!

rijksweg-rw50

Denkt u na over het slim inrichten van uw transport? Over kostenbesparing op logistiek gebied? Over uw duurzaamheidsbeleid? Kom op donderdag 18 april naar de inspiratiesessie over slimme en duurzame stadslogistiek in Zwolle. De bijeenkomst die u als MKB’er, logistiek dienstverlener, installateur, groothandelaar, binnenstadondernemer niet mag missen

Wat kunt u verwachten?
Door slimme en duurzame logistiek kunt u bijdragen aan het verminderen van files, minder CO2-uitstoot én het leefbaar houden van de binnenstad en woonwijken. Tijdens de inspiratiesessie praten wij u bij over het concept Klimaatakkoord en de mogelijke gevolgen op uw (stads)logistieke operatie. We nemen u mee in de stappen die we met elkaar zetten om te komen tot een zero emissie stadslogistiek in Zwolle. We informeren u over stadslogistiek pilots en u krijgt alles te horen over een nieuwe vrachtfiets- en bestelbusactie

Op 18 april draait het allemaal om zien én beleven! Tijdens de themasessies kunt u het gesprek aangaan met experts en collega’s. Op de informatiemarkt zijn verschillende leveranciers van duurzame oplossingen en voertuigen vertegenwoordigd.

U kunt zich bij laten praten over de laatste trends en ontwikkelingen voor het vervoeren van goederen en materialen. U kunt een proefritje maken in de nieuwste elektrische bestelauto’s. Deze staan bij de entree opgesteld.

Op de informatiemarkt op de eerste verdieping kunt u kennis maken met de elektrische vrachtfiets.
Daarnaast is er vanaf 17.15 uur tijdens de borrel nog voldoende tijd om te netwerken en ideeën uit te wisselen!

Programma
14.30 – 15.00 uur Inloop & ontvangst, u kunt alvast een kijkje nemen op de informatiemarkt of een ritje maken in een elektrische bestelbus bij de entree.
15.00 – 15.10 uur Welkom door wethouder William Dogger.
15.15 – 15.45 uur Rondetafelgesprek het concept Klimaatakkoord en impact op.
15.50 – 16.45 uur Break out sessie ronde 1: stadshubs, e-vrachtfiets en e-voertuigen.
16.50 – 17.15 uur Break out sessie ronde 2: stadshubs, e-vrachtfiets en e-voertuigen.
17.15 – 18.00 uur Netwerkborrel.

Aanmelden
Bent u ook aanwezig op 18 april? Meld u dan aan door een mail te sturen naar [email protected].

Meer informatie
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Tom Tillemans, Logistiek Makelaar [email protected] of telefonisch via 06 11 18 97 71.

Delen op:

Deelgenoten: