Terug naar nieuws

Geplaats op 18 juli 2018

Herinnering: Afsluiting N50

rijksweg-rw50

De N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen is van vrijdagavond 27 juli 22.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur afgesloten in beide richtingen. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan deze weg.

Deze afsluiting brengt verkeershinder met zich mee. Wellicht bent u hiervan al op de hoogte.

Gezien het feit dat deze afsluiting groot effect heeft, vinden we het belangrijk dit met u te communiceren. Ook al is uw bedrijf/organisatie gelegen op grote afstand van dit wegvak of is uw organisatie juist in de directe omgeving van dit wegvak gesitueerd, in beide gevallen staat uw bereikbaarheid gedurende deze meerdaagse afsluiting onder druk. Uw bezoekers, klanten, medewerkers en/of leveranciers zullen er wellicht langer over doen om bij u te komen.

Hier kunt u alle informatie lezen over de wegafsluiting in 2 fases, de omleidingsroutes en algemene adviezen. Wij verzoeken u deze informatie met uw klanten, bezoekers, medewerkers en/of leveranciers te delen. Ook staat het u uiteraard vrij deze info op uw eigen communicatiekanalen (bv website, prikbord, informatiescherm, intranet) te gebruiken. Mocht u het kaartje met de omleidingen als een apart bestand willen ontvangen, dan is dat mogelijk.

Mocht u aanvullende informatie willen of vragen hebben, kijk dan op de website van Rijkswaterstaat via deze link, of stuurt u een mail naar [email protected]

Delen op:

Deelgenoten: