Terug naar nieuws

Geplaats op 1 april 2019

Enquête integrale aanpak duurzaam bedrijvenpark

rijksweg-rw50

Helpt u mee? Via een integrale aanpak naar een duurzaam bedrijvenpark RW50 – uw input is belangrijk.

Bedrijvenpark RW50 is één van de drie bedrijventerreinen in de provincie Overijssel dat deelneemt aan het pilotproject ‘Via energieneutraal naar een integrale aanpak van duurzame bedrijventerreinen’. Dit pilotproject is een initiatief van VNO-NCW Midden, Natuur & Milieu Overijssel en wordt mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Wat gaan we doen?
Samen met projectleider Martin Kloet wordt een uitvoeringsprogramma opgesteld voor een integrale aanpak voor een duurzaam bedrijventerrein. De behoefte en wensen van de ondernemers op het bedrijvenpark staan hierbij centraal.

Wat vragen wij van u?
Wij vragen u 10 minuten van uw tijd voor het invullen van een enquête. Op basis van deze gegevens bepalen wij de 0-situatie, stellen wij prioriteiten en maken wij een uitvoeringsagenda. De projectgroep levert in samenwerking met de betrokken partners de overige inspanningen voor het opstellen van een uitvoeringsagenda.

In de enquête willen wij ook de 0-situatie bepalen, daarom is het handig om de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • Laatste jaarrekening energie (voor gegevens over jaarverbruik)
  • Eventueel: aantal zonnepanelen en het opgestelde vermogen

De projectgroep rekent op uw steun en hoopt dat u de enquête voor 12 april aanstaande in wilt te vullen. Als zoveel mogelijk ondernemers hun mening geven over de wensen op het gebied van duurzaamheid, zijn wij in staat om hiermee snel aan de slag te gaan.

De enquête kunt u via de volgende link invullen: https://nl.surveymonkey.com/r/J72ZSQW

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.

Meer informatie
Mocht u vragen hebben over duurzaam ondernemen of deze enquête, neem dan contact op met projectleider Martin Kloet via 06 11 35 17 57 of [email protected] of met parkmanager Gerdi de Vries, via 06 – 53 25 03 51 of [email protected].

Delen op:

Deelgenoten: