Terug naar nieuws

Geplaats op 6 november 2020

Eindelijk, de Kamper bedrijventerreinen krijgen betrouwbaar glasvezel!

rijksweg-rw50

Namens Systra ICT, ondernemer op bedrijvenpark RW50 delen wij onderstaand bericht met u.

Als voor eind december dertig procent van de ondernemers zich aanmeldt, gaat DELTA Fiber Netwerk het glasvezelnetwerk aanleggen op het gehele bedrijvenpark RW50.

Wij van Systra ICT, zelf ook gevestigd op het terrein aan de Carlsonstraat, helpen mee met de vraagbundeling en adviseren bedrijven om mee te doen. Reden is dat u en uw collega ondernemers dan beschikking krijgen over een IP (Internet Protocol) netwerk via een betaalbare glasvezel verbinding.

Zo zorgen Systra ICT en DELTA Fiber Netwerk er samen voor dat uw bedrijf gebruik kan maken van supersnel en betrouwbaar internet, met alle voordelen daarvan. Glasvezel biedt bijvoorbeeld even hoge snelheden in up- en download, enorm stabiele connectiviteit en is het toekomst vast.  Daarnaast zijn er bandbreedtes beschikbaar, die met uw bedrijf mee groeien; vanaf 150/150 Mbps tot 1/1 Gbps. Voor alle ondernemers is wel een geschikt abonnement te vinden, die past op de IP wensen en behoeften.

Een DELTA glasvezel verbinding via Systra ICT is al mogelijk vanaf €45,45 per maand. Tot 18 december zonder aansluitkosten en met een bijzonder welkomstcadeau!

Neem contact op met Korné Spaan, accountmanager van Systra ICT, telefonisch bereikbaar op 038-3030335, via mail of kom langs op onze vestiging aan de Carlsonstraat 6 in Kampen.

Delen op:

Deelgenoten: