Terug naar nieuws

Geplaats op 25 november 2022

Burgemeester de Rouwe bezoekt bedrijvenpark RW50

rijksweg-rw50

In de ochtend van 24 november bracht Sander de Rouwe, de burgemeester van Kampen, een bezoek aan bedrijvenpark RW50. De aanleiding voor dit bezoek was het opnieuw aan het bedrijvenpark toegekende Keurmerk Veilig Ondernemen.

Burgemeester de Rouwe, Robert Mobach (voorzitter bedrijvenpark RW50), Gerdi de Vries (parkmanager) en Simon Kats (medewerker openbare orde & veiligheid) spraken eerst op het kantoor van Robert Mobach bij Relutech over de diverse ontwikkelingen op het bedrijvenpark. Onderwerpen met betrekking tot de veiligheid kwamen uitgebreid aan bod, maar ook werd gesproken over parkmanagement, het project B(l)oeiend RW50 en de uitdagingen op het gebied van energie (kosten en beschikbaarheid). Vervolgens maakten zij gezamenlijk een rondgang over het bedrijventerrein om de besproken punten te laten zien.

De conclusie van het bezoek is dat we trots mogen zijn op de kwaliteit van dit bedrijvenpark. De basis is goed georganiseerd en daarom kunnen ook andere collectieve projecten opgepakt worden in het belang van de gevestigde ondernemers. Wij kijken terug op een zeer geslaagd bezoek.

foto: Burgemeester Sander de Rouwe (links), parkmanager Gerdi de Vries (midden), RW50 voorzitter Robert Mobach (rechts)

Delen op:

Deelgenoten: