Terug naar nieuws

Geplaats op 11 april 2018

Bedrijfsbezoek Friction Welding Holland op 20 april

rijksweg-rw50

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan Friction Welding Holland op vrijdag 20 april aanstaande.

Friction Welding Holland, gevestigd aan de Eckertstraat, is een jong, innoverend en internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team.

Het bedrijf verricht frictielaswerkzaamheden (corebusiness) en hiermee onderscheidt Friction Welding zich in de markt. Friction Welding Holland is het enige bedrijf in de Benelux dat dit type lassen maakt. Lassen als deze worden onder andere in de nucleaire-, maritieme-, offshore-, onshore- en aerospace-industrie toegepast, maar passen in alle industrieën zoals machinebouw en cilinderproductie.

Dick Fix van Friction Welding Holland vertelt u graag meer over het bedrijf, de processen en de ontwikkelingen die zij doormaken. Alle machines draaien, inclusief de handeling robot bij een draaibank.

Daarnaast is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Wie, wanneer en waar?
Wie:                   voor alle ondernemers op bedrijvenpark RW50
Wanneer:          vrijdag 20 april van 10.00 tot 11.00 uur
Waar:                 Friction Welding Holland, Eckertstraat 37

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren.
Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen en kennis te maken met de op het bedrijvenpark gevestigde ondernemers.

Wilt u via [email protected] laten weten of u aanwezig bent?

Delen op:

Deelgenoten: