Terug naar nieuws

Geplaats op 3 oktober 2022

Aanleg glasvezelnetwerk in Kampen loopt op schema

rijksweg-rw50

In opdracht van DELTA Netwerk legt aannemer BAM Telecom een glasvezelnetwerk aan op de bedrijventerreinen in Kampen. De aanlegwerkzaamheden zijn in volle gang; 70% van het netwerk in Kampen is inmiddels aangelegd. Het streven is om eind oktober het graafwerk op de bedrijventerreinen Haatland en Zuiderzeehaven en Bedrijvenpark Rijksweg 50 voltooid te hebben.

Dat betekent dat tegen het einde van het jaar de eerste bedrijfs- en huisaansluitingen een feit zijn. Daarna worden de aansluitingen geactiveerd door de telecomaanbieder en kunnen de ondernemers en bewoners van de betreffende bedrijventerreinen in Kampen gebruikmaken van supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Geen abonnement, wel een aansluiting
Het glasvezelnetwerk is niet alleen toegankelijk voor ondernemers en bewoners die zich hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Ook wie geen abonnement heeft afgesloten, krijgt een gratis aansluiting. De huidige of een volgende bewoner, eigenaar of huurder hoeft dan later niet alsnog een aansluiting aan te vragen. De overlast blijft hiermee beperkt, want de straat hoeft maar één keer open.

Slimme keuze
Met het oog op alle ontwikkelingen op digitaal gebied is het een slimme keuze om nu een glasvezelabonnement af te sluiten. Dataverbruik neemt toe, zowel persoonlijk als zakelijk. Met glasvezel is elk huishouden en bedrijf voorbereid op de toekomst. Een abonnement kan afgesloten worden via delta.nl/zakelijk of bij de lokale telecomaanbieders GOsensit en Systra ICT uit Kampen en QA-ICT en VWC uit Nunspeet. Meer informatie is te vinden op deltanetwerk.nl/zakelijk.

Delen op:

Deelgenoten: