Terug naar nieuws

Geplaats op 12 januari 2017

Zuiderzeerally op bedrijvenpark RW50

rijksweg-rw50

Op zaterdag 18 maart wordt de Zuiderzeerally georganiseerd. De klassementsproef op de zaterdagavond gaat over bedrijvenpark RW50.

De organisatie van dit evenement Stichting Autosport Noordoostpolder (SANOP) nodigt u van harte uit voor een informatieavond over deze Zuiderzeerally.

Informatieavond bij Carwash
Op 19 januari organiseert de SANOP een informatieavond voor bewoners/bedrijven aan de routes van de klassementsproeven. De informatieavond vindt plaats bij Carwash Kampen, Carlsonstraat 25 vanaf 20.00 uur.

Tijdens deze avond zal er informatie worden verstrekt over de rally, de wegen die daarvoor afgesloten moeten worden en de tijdstippen waarop dit gebeurt. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Evenementenvergunning
Voor dit evenement heeft de SANOP een evenementenvergunning aangevraagd bij de gemeente Kampen. Deze vergunning ligt van 12 januari tot 23 februari ter inzage bij de gemeente Kampen.

Route
De route van de klassementsproef op Bedrijvenpark RW50 vindt u hier. De start is nabij Carlsonstraat/Teslastraat, de ronde Carlsonstraat Eckerstraat, Teslastraat wordt 2x gereden. Vervolgens gaat de route verder via Eckertstraat, Marcusstraat, Kilbystraat, Eckertstraat het terrein af.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, neem dan contact op met Gerdi de Vries via 06-53250351 of [email protected]. Alle vragen en opmerkingen zal Gerdi bundelen. Op deze manier kunnen ze vanuit parkmanagement op RW50 kenbaar gemaakt worden bij de organisatie.

Delen op:

Deelgenoten: