Terug naar nieuws

Geplaats op 6 januari 2022

Week van de Circulaire Economie 7 t/m 12 februari 2022

rijksweg-rw50

Uw bedrijf in de picture tijdens de Week van de Circulaire Economie. U doet toch ook mee?

Een initiatief van VNO-NCW, gemeente Zwolle, Regio Zwolle, DORZ, Regio Zwolle Circulair en provincie Overijssel.

Voor de Week van de Circulaire Economie zijn we op zoek naar bedrijven uit Overijssel en Regio Zwolle, die circulair werken en hun deuren willen open zetten voor professionals en ondernemers.

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om tijdens de Week van de Circulaire Economie kosteloos deel te nemen aan ‘Bedrijven in de regio zetten hun deuren open’. Daarnaast zorgen wij voor publiciteit voor uw bedrijf tijdens deze open dag.

Hoe werkt het?
U zet als ondernemer de deuren van uw bedrijf open in de week van 7 t/m 12 februari 2022. U kiest zelf het moment waarop dit u het beste uitkomt. Dat kan een aantal uur of een dagdeel zijn, maar mag ook een aantal dagen of de hele week zijn.

Inhoud van het programma
Het programma voor de open dag bedenkt u zelf. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een rondleiding, bedrijfspresentaties, workshops, brainstorm of infosessies.

Inspireren en nieuwe contacten opdoen
In Overijssel gebeuren al veel mooie dingen op het gebied van circulariteit! Door een kijkje in de keuken van circulaire bedrijven te geven, kunnen professionals en ondernemers zich laten inspireren en nieuwe contacten opdoen. De open dagen zijn gericht op ondernemers, duurzaamheids-/ innovatiemedewerkers in Overijssel en Regio Zwolle. En uiteraard overige geïnteresseerden.

Bezoekers melden zich rechtstreeks bij u aan. Het is gangbaar om geen bijdrage te vragen aan bezoekers voor het bijwonen van de open dag.

‘Bedrijven in de regio zetten hun deuren open’  is een initiatief van VNO-NCW, gemeente Zwolle, Regio Zwolle, DORZ, Regio Zwolle Circulair en provincie Overijssel.

Hiermee draagt de provincie Overijssel vanuit het Programma Circulaire Economie bij aan de doelstelling van de Rijksoverheid om in 2050 een volledig circulaire economie te hebben staan.

Met vriendelijke groet,

Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie
Lees hier alles over deelname ->

 

Delen op:

Deelgenoten: