Terug naar nieuws

Geplaats op 21 april 2020

Week-break Webinar: Working Out Loud!

rijksweg-rw50

Vanuit het project slimme en duurzame mobiliteit regio Zwolle worden diverse webinars georganiseerd. Graag delen wij namens hen de uitnodiging voor de eerste webinar.

Working Out Loud! Wat is het en hoe doet u dat?
Het coronavirus zorgt ervoor dat ruim 60% van de medewerkers thuis werkt? Voor de één misschien niet nieuw, maar voor velen is het werken vanuit huis enorm wennen. En het lijkt er voorlopig nog niet op dat we op korte termijn allemaal weer naar kantoor kunnen of mogen. Reden genoeg om wat dieper in te gaan op thuiswerken. In de komende periode organiseren we wekelijks een interactieve webinar over onderwerpen die op dit moment voor velen actueel zijn. We doen dit op woensdag, een mooie week-break dus!

Op woensdag 22 april trappen we om 12.00 uur af met het webinar ‘Working Out Loud!’, van Peter Staal. In zijn webinar zal Peter Staal u vertellen wat de voordelen zijn van Working Out Loud en hoe u dat zelf thuis kunt doen. Hij zal dit ondersteunen met mooie voorbeelden uit de praktijk. Tijdens het webinar kun jij ook vragen stellen!

Peter Staal
Hij werkt als online consultant voor grote profit en non-profit organisaties, branche- en beroepsverenigingen en ledenorganisaties die een online community of een social intranet hebben of willen. Hij is medeoprichter en eigenaar van Bind. Zij helpen organisaties om in kaart te brengen hoe online communities of netwerken kunnen helpen bij de bedrijfsvoering. Bind heeft in het verleden organisaties als Leaseplan, T-Mobile, Moneyou, Nationale Nederlanden, De Consumentenbond en Probiblio geholpen met het opzetten van een online community. Bind is gespecialiseerd in online communities, sociale intranetten, netwerkorganisaties en de digital workplace.

Meld u aan!
Wilt u deze interactieve week-break niet missen? Meld u dan aan via deze link. Doe dit voor dinsdag 22 april. U ontvangt vooraf een mail van ons, waarmee u met één muisklik klaar zit voor het webinar. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem, u ontvangt van ons na afloop ook een mail waarmee u het webinar terug kunt kijken!

Delen op:

Deelgenoten: