Terug naar nieuws

Geplaats op 19 februari 2021

Webinar Post-Corona Thuiswerkplan

rijksweg-rw50

Tot 1 juli is de Voucherregeling Thuiswerkplan van kracht. Veel Overijsselse organisaties met meer dan 50 medewerkers maken hier gebruik van. Uiteraard zijn er in Overijssel ook veel bedrijven met minder dan 50 werknemers. Zij vallen buiten de regeling. Daarom helpt de Provincie Overijssel, Twente Mobiel en Regio Zwolle Mobiel deze organisaties én organisaties die zelf een plan willen maken via een op maat gemaakte thuiswerkwebinar.

Op woensdag 3 maart 2021 om 16:00 uur vindt het webinar post-corona Thuiswerkplan plaats. Sprekers Frank Sturrus, Margot Verhoeven, Marieke van Gent en de mobiliteitsmakelaars geven u handvatten om zelf een thuiswerkplan te maken. Bovendien krijgt u als organisatie waardevolle en praktische tips voor het thuiswerken. Zet het webinar daarom meteen in uw agenda.

Wilt uw organisatie hulp van experts bij het thuiswerken?
Bijna een jaar geleden hebben we het Duurzaam Mobiliteitsprotocol ontwikkeld.Thuiswerken maakt daarvan een cruciaal onderdeel uit. Binnen het thuiswerken vallen veel onderwerpen. Om u zo goed mogelijk te helpen, delen wij over diverse cruciale onderwerpen praktische tips.

Het webinar zal interactief zijn middels diverse polls. Daarnaast krijgt u waardevolle en praktische tips voor het thuiswerken. Zet het webinar daarom meteen in uw agenda.

In dit 60 minuten durende webinar komt u meer te weten over:

 • Het Duurzaam Mobiliteitsprotocol.
  Hoe richt uw organisatie het mobiliteitsbeleid zo duurzaam, flexibel en gezond mogelijk in?
 • Cultuur & beleid rond thuiswerken.
  Hoe zorgt u voor motivatie, betrokkenheid en werkplezier bij uw team op afstand? En hoe wordt de balans tussen werk en privé beschermd?
 • Faciliteiten voor thuiswerken.
  Wat zijn de mogelijkheden van faciliteiten thuis en op kantoor?
 • ICT tijdens thuiswerken.
  Van cybersecurity tot online vergaderen. Waar moet u op letten zodat thuiswerken op een veilige én snelle manier gebeurt.
 • Toelichting op de voucherregeling

Werkgevers hebben nu praktische handvatten om zelf een duurzaam thuiswerkplan te maken.

Het webinar wordt georganiseerd door de provincie Overijssel (eenheid Economie & Cultuur, Twente Mobiel en regio Zwolle Mobiel).

Aan het einde van het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Registreer u nu door op de onderstaande link te klikken (uw mailprogramma wordt geopend):

<< Registreer hier voor het webinar >>

 

 

Delen op:

Deelgenoten: