Terug naar nieuws

Geplaats op 15 mei 2020

Webinar: Fiets van de zaak? Fiscaal aantrekkelijk!

rijksweg-rw50

Vanuit het project slimme en duurzame mobiliteit regio Zwolle worden diverse webinars georganiseerd. Graag delen wij namens hen onderstaande uitnodiging. 

3-6 om 14:00 Fiets van de zaak? Fiscaal aantrekkelijk! (GEWIJZIGDE DATUM!)

Op 3 maart van dit jaar, vlak voordat het coronavirus heel Nederland in zijn greep nam, gaven we al een webinar over de Fiets van de Zaak.

Omdat we veel vragen hebben gehad na die tijd en omdat we door het coronavirus massaal thuiswerken, gaan we dit webinar nog een keer geven. Want, voor alle mensen die niet thuis kunnen werken en die liever niet met het openbaar vervoer reizen, is het misschien juist nu aantrekkelijk om na te denken over een fiets van de zaak.

Woon- werkverkeer op de fiets stimuleren we in Overijssel op allerlei manieren. Het zorgt voor een betere bereikbaarheid, voor minder CO2-uitstoot. En dat niet alleen, uit onderzoek blijkt ook dat medewerkers zich vitaler en gezonder voelen als ze op de fiets naar hun werk gaan. Een voordeel waar u ook als werkgever van profiteert!

Welke maatregelen zijn er? Wat betekent dit voor mij als werkgever en als medewerker? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat levert mij dit als werkgever op? Maar ook werknemers willen graag weten wat hun mogelijkheden zijn. Hoe zit het met mijn reiskostenvergoeding als ik een fiets van de zaak heb? Mag ik ook een e-bike kiezen? Hoe zit het met mijn bijtelling? Voor zowel werkgever als medewerkers zijn er de nodige vragen waar wij antwoord op geven.

Op woensdag 3 juni organiseren wij een interactief online webinar over dit onderwerp. René Teeuwen, mobiliteitsadviseur Twente Mobiel zal dan ingaan op de fiscale stimuleringsmaatregelen. Concreet en actiegericht. Zodat u er meteen mee aan de slag kunt!

Meld u hier aan voor dit webinar

Delen op:

Deelgenoten: