Terug naar nieuws

Geplaats op 27 mei 2021

Web-event STAP IN Zero Emissie Stadslogistiek

rijksweg-rw50


Het klimaatakkoord, stadslogistiek, zero emissie (ZE): je kunt geen krant open slaan of het gaat er over. De Nederlandse binnensteden moeten gezonder, groener en klimaatneutraal worden. Binnen enkele jaren kunnen bestelauto’s en busjes met verbrandingsmotor diverse binnensteden niet meer in.

Dat is straks ook aan de orde in Deventer, Enschede en Zwolle. Wat betekent dit concreet voor u, als ondernemer? Hoe bevoorraad u straks uw winkel als er alleen maar duurzaam vervoer mag komen? En mag u zelf nog met de bestelauto pakketten rondbrengen? Van welke subsidies kan ik gebruik maken? Maar ook niet onbelangrijk: welke hobbels zijn er nog te nemen? Zijn er wel genoeg laadpalen straks?

Wat
STAP IN Zero Emissie Stadslogistiek
10 juni 2021 | 15.30 tot 16.45 uur
online web-event | Deelname gratis

Wanneer
Op 10 juni 2021 organiseert Port of Logistics Overijssel in samenwerking met SPES (Samenwerkingsproject Expertpool Stadslogistiek namens het ministerie van IenW) het web-event STAP IN Zero Emissie Stadslogistiek. Tijdens dit online evenement vertellen ze u over de komende veranderingen op het gebied van stadslogistiek en geven ze antwoord op uw vragen.

Programma
Tijdens het web-event vertellen de wethouders van de gemeenten Almelo, Kampen, Deventer, Zwolle en Enschede over wat er in hun stad op dit moment gebeurt, welke hobbels ze zien, maar ook welke mooie ontwikkelingen er al gebeuren. Zo laten ondernemers Oegema, MSG, Stadshovenier Zwolle, Wasconnect en Rijnbrink uit de provincie Overijssel zien hoe zij bezig zijn met Zero Emissie Stadslogistiek.

Voor wie
Voor iedereen die logistiek actief is in de binnenstad. Of u nu een kleine eenmanszaak of een grote winkelketen hebt, leverancier of logistiek dienstverlener bent. Maar ook voor ondernemers in sectoren zoals de bouw, installatie, glazenwassers, lokale leveringen zoals de bakker, consumentenleveringen, horeca, afval, etc. Kortom: Iedereen die meer wil weten over Zero Emissie Stadslogistiek en wat dit voor de toekomst betekent, is van harte welkom.

Meldt u aan voor dit gratis evenement door op deze link te klikken.

Bekijk hier de uitnodiging in PDF.

 

 

Delen op:

Deelgenoten: