Terug naar nieuws

Geplaats op 3 december 2021

Vrijwillige donatie Kerstpakket Voedselbank

rijksweg-rw50

Dit bericht van Autobedrijf Van Kesteren is met goedkeuring van het bestuur van de RW50 deelgenoten geplaatst.

**************************************

Beste mede RW50-ondernemers,

Momenteel zijn wij samen met Brugmedia en De Veerman van Kampen bezig met een grote speelgoed inzamelingsactie voor de kinderen van de gezinnen die van de Voedselbank afhankelijk zijn.

Deze actie verloopt erg succesvol. We hebben in 2 weken tijd al bijzonder veel speelgoed binnen gekregen. Dit gaan we op 21 december as. aanbieden aan de ouders van de kinderen zodat zij met de kerst voor hun kinderen zoveel mogelijk cadeautjes onder de kerstboom kunnen leggen.

De voedselbank Kampen helpt ca. 160 gezinnen met ongeveer 200 kinderen. 

Het lijkt mij fantastisch om ook de ouders een verrassing aan te bieden voor een bijzondere kerst. Denk aan een heerlijke rollade en wat lekkers van de bakker. Echter dit kan ik niet alleen.

Ik wil proberen om op korte termijn minimaal € 2.500,= bij elkaar te krijgen. Hiervan kunnen we iets bijzonders kopen voor alle 160 minderbedeelde gezinnen voor de kerstdagen.

Ik wil jullie vragen om een donatie te doen. Namens mijn bedrijf doneer ik € 250,= en hoop dat er een aantal mede-ondernemers kunnen en/of willen volgen. Maar iedere donatie is welkom. Als we al 45 donaties van € 50,= hebben wordt het doel ook al bereikt.

Als jullie mee willen doen dan kan de donatie worden overgemaakt op het bankrekeningnummer van het Bedrijvenpark RW50 : NL39RABO 0159 1554 01 o.v.v. kerstpakket Voedselbank

Het volledige bedrag wat door jullie gedoneerd wordt, zal worden besteed aan het kerstpakket voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Kampen.

Als deze actie ook slaagt zal Brugmedia een bericht plaatsen van de donatie van de kerstpakketten namens de gezamenlijke ondernemers van het Bedrijvenpark RW50.

Ik hoop op jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Wimfried van Kesteren

Autobedrijf Van Kesteren
Kilbystraat 4
Kampen

 

Delen op:

Deelgenoten: