Terug naar nieuws

Geplaats op 13 september 2017

Uitnodiging voor het netwerkevent van het jaar | 13 oktober 2017 | Kampen

rijksweg-rw50

Op 13 oktober vindt het netwerkevent van het jaar plaats. Dit netwerkevent wordt georganiseerd door de Gemeente Kampen i.s.m. de Stichting Kampen Marketing en De Hanze, ondernemerskoepel Kampen en bedrijvenpark Rijksweg 50. Wij nodigen u van harte uit om bij de eerste editie van dit netwerkevent aanwezig te zijn.

Het netwerkevent, voorafgaand aan de woonbeurs 
Wij organiseren op 13 oktober 2017 HET NETWERKEVENT VAN HET JAAR voor ondernemend Kampen. Dit event vindt plaats in de Bovenkerk op de avond vóór de dag dat de woonbeurs plaatsvindt.  De bedoeling is dat Kamper ondernemers en overige betrokkenen en medewerkers van gemeente en bedrijven elkaar (beter) leren kennen en wellicht tot goede zaken of samenwerking kunnen komen. Wij denken hiervoor een aansprekend programma te hebben samengesteld rondom de schoonheid en aantrekkingskracht van Kampen voor bewoners, bezoekers en bedrijven en de manieren om dit uit te nutten. Het accent zal liggen op wonen in Kampen, gezien de koppeling met de woonbeurs.

Jacco Eltingh en citymarketeer Roeland Tameling spreken
De directeur van de NL tennisbond Jacco Eltingh is uitgenodigd om te speechen over de manieren om de schoonheid en aantrekkingskracht van Kampen uit te nutten. Daarnaast zal Citymarketeer Roeland Tameling vertellen wat de Stichting Kampen Marketing de komende tijd van plan is. Wij faciliteren tevens een interactieve manier om met elkaar in gesprek te komen, zodat u daadwerkelijk uw netwerk kunt vergroten en kennis kunt delen. En natuurlijk krijgt u een preview van de woonbeurs die op 14 oktober plaatsvindt, en de avond ervoor speciaal voor de bezoekers van het event al geheel is ingericht.

PROGRAMMA NETWERKEVENT BOVENKERK | 13 OKTOBER 2017 | KAMPEN
17.00 – Openingsforum met Geert Meijering, Marieke Spijkerman en Bart-Jan Gardebroek
17.15 – Presentatie Roeland Tameling
17.30 – Presentatie Jacco Eltingh
17.45 – Interactief netwerkspel
18.15 – Netwerken en beursbezoek
19.00 – Einde

Aanmelden 

Het NETWERKEVENT VAN HET JAAR is gratis toegankelijk en vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 17.00 tot 19.00 uur in de Bovenkerk te Kampen. Uiteraard is er een hapje en drankje aanwezig. Aanmelden is verplicht. Meld u hier direct aan voor het netwerkevent van het jaar.

Graag tot ziens in de Bovenkerk!

Met hartelijke groet,

Marieke Spijkerman        Geert Meijering
Wethouder Wonen          Wethouder Economie

Delen op:

Deelgenoten: