Terug naar nieuws

Geplaats op 16 juni 2023

Uitnodiging feestelijke starthandeling B(l)oeiend RW50

rijksweg-rw50

Met de subsidie van de provincie Overijssel hebben wij hebben wij de financiering voor het project B(l)oeiend RW50 rond. De schop kan dus de grond in! Dit moment willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

👉Wij nodigen u graag uit voor de feestelijke starthandeling op maandag 3 juli vanaf 16.15 uur. De starthandeling wordt verricht door gedeputeerde Eddy van Hijum, wethouder Bas Wonink en voorzitter van bedrijvenpark RW50 Robert Mobach.

De starthandeling vindt plaats op het bedrijvenpark. De exacte locatie maken wij nog bekend.

Over B(l)oeiend RW50
Met het project B(l)oeiend RW50 realiseren wij een wandelpad op het bedrijvenpark en bloeiende bermen door het inzaaien van een bloemenmengsel. Het wandelpad wordt aangelegd op de middenberm tussen het bedrijvenpark en de N50 in. Om deze strook te bereiken worden vier loopbruggen gerealiseerd. Deze stroken zijn ook geschikt voor het inzaaien van een inheems bloemenmengsel, waardoor dit straks echt bloeiende bermen worden. Vanaf elke locatie op het bedrijvenpark kan straks in de lunchpauze een mooi en veilig rondje gelopen worden.

B(l)oeiend RW50 zet ondernemers in beweging
Door de uitvoering van het project B(l)oeiend RW50 verbeteren wij het bedrijvenpark. We realiseren tenslotte een veilige wandelroute en meer biodiversiteit op het terrein.

Maakt dit u enthousiast om ook uw eigen bedrijf of bedrijfsterrein te verbeteren? Heeft u plannen op de plank liggen, maar een ‘zetje’ nodig om deze tot uitvoering te brengen? U kunt meeliften op de subsidie die is toegekend aan het bedrijvenpark. De mogelijkheden en voorwaarden worden toegelicht tijdens de bijeenkomst op 3 juli.

Aanmelden
In verband met de catering vernemen wij graag of u op 3 juli aanwezig bent. Aanmelden kan via [email protected]

 

Delen op:

Deelgenoten: