Terug naar nieuws

Geplaats op 14 februari 2022

TRIPRINT heeft een nieuwe eigenaar

rijksweg-rw50

Bij veel ondernemers op het RW50 bedrijventerrein is drukkerij TRIPRINT aan de Teslastraat 6 geen onbekende. Sinds kort heeft dit bedrijf een nieuwe eigenaar: hieronder stelt hij zich aan u voor.

Wat doet TRIPRINT?
TRIPRINT is een grafimedia bedrijf met een rijke historie, in 1987 opgericht. Sindsdien verzorgt TRIPRINT het druk- en printwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers. De eerste jaren in offset, later ook in print. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, notitieblokken, flyers, posters, folders, brochures etc. Het bedrijf bestaat dit jaar 35 jaar!

Wij leveren hoge kwaliteit producten en diensten. De totale inrichting van ons proces is daarop afgestemd. Onze klant, doorlooptijd en dienstverlening staan daarbij centraal.

Wie is de nieuwe eigenaar?
Mijn naam is Robert Hans Gallas en sinds 1 januari 2022 ben ik de nieuwe trotse eigenaar van TRIPRINT.

Ik ben een geboren en getogen Kampenaar. Na de middelbare school hier, heb ik een grafische opleiding in Amsterdam gevolgd waarna ik sinds de jaren 90 op diverse plekken en in diverse functies in de grafische industrie heb gewerkt.

Een jaar of 15 geleden ben ik met mijn gezin vanuit de Randstad weer terugverhuisd naar Kampen, waar ik met veel plezier woon, werk en leef. Het voelt fijn om weer terug bij je roots te zijn.

De liefde voor het grafische vak zit diep in mijn hart. Het was al een tijd een stille wens om uiteindelijk een eigen bedrijf in de grafische industrie te hebben.

Vorig jaar kreeg ik de kans om TRIPRINT over te nemen. Deze kans heb ik gepakt en mijn ondernemersdroom werd november 2021 werkelijkheid met het ondertekenen van het koopcontract en de overdracht van het bedrijf. Het avontuur kon beginnen!

Wat zijn de ambities?
Ik heb een gezond en stabiel bedrijf overgenomen, wat een mooie basis geeft voor de toekomst. Momenteel zijn er 2 personeelsleden werkzaam, maar de ambitie is er om te groeien.

Dit eerste jaar wil ik eerst gebruiken om de focus te leggen en te houden op de bestaande klantenkring: vernieuwde kennismaking en hen het vertrouwen geven dat TRIPRINT een volwaardige en betrouwbare partner is voor drukwerk.

In de komende jaren willen we van kleinschalige drukkerij uitgroeien naar een allround partner voor alle communicatie-uitingen van een bedrijf, waaronder ook grootformaat indoor- en outdoor signing (borden, spandoeken, roll-up banners, vlaggen etc.). We willen echt de verbreding in.

Corona
De coronacrisis van de afgelopen twee jaar heeft eigenlijk weinig impact gehad op TRIPRINT. In het 2e kwartaal van 2020 liep het aantal orders in de gehele grafische branche terug, maar dat trok al snel weer bij en is nu volledig gestabiliseerd. Wel merken ook wij de invloed van de huidige prijsstijgingen van grondstoffen en logistieke kosten.

Wij zijn in de gelukkige positie dat we geen last hebben van schaarste, in tegenstelling tot landelijk opererende offset drukkerijen die grote volumes doen, en we nog steeds binnen 24 uur kunnen leveren.

Ondernemerstips
Wat ik als ondernemer ambieer is om altijd toegankelijk te zijn en open te communiceren. Met toegankelijk bedoel ik: loop bij ons binnen, maak kennis, kijk rond en maak de wensen kenbaar. Samen kijken we hoe we de klant optimale service en kwaliteit kunt bieden.

En …. hou het lokaal! Gun je lokale mede-ondernemers een klus of dienst, en help elkaar zo om stevig in het zadel te blijven. En als je een goede ervaring hebt met een lokaal bedrijf, werkt mond-tot-mond-reclame het beste om je product of dienst onder de aandacht te brengen. Niets verkoopt zichtzelf zo goed als een aanbeveling.

Van harte welkom
Wij zijn hier elke werkdag vanaf 8 uur ‘s ochtends, de deur staat altijd open, de koffie staat klaar, de lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. Maatwerk, dat is onze sterke kant. Wij produceren wat u vraagt, wanneer u vraagt en steeds voor een passende prijs. Dat is onze kracht. U bent van harte welkom aan de Teslastraat 6 in Kampen. Wij helpen u graag verder! Aangenaam.

 

Delen op:

Deelgenoten: