Terug naar nieuws

Geplaats op 14 februari 2020

Stremming N50 en N765 in de nacht van 28 op 29 februari

rijksweg-rw50

In verband met werkzaamheden voor Rijkswaterstaat wordt van 28 op 29 februari tussen 21 uur en 07 uur de hoofdrijbaan van de N50 afgesloten tussen Kampen en Emmeloord. Daarnaast wordt ook de parallelweg (N765) tussen 20.30 uur en 07 uur afgesloten. Deze trajecten leiden beide over de Ramspolbrug maar hebben andere tijdvakken. In onderstaand overzicht zijn de tijdvakken en afsluitingen inzichtelijk gemaakt.

Tijdvak afsluiting Hoofdrijbaan N50 afgesloten Parallelweg (N765) afgesloten Passeren van de Ramspolbrug
20.30 uur – 21.00 uur Nee Ja Alleen via de N50
21.00 uur – 07.00 uur Ja Ja Nee

Om de hinder te minimaliseren worden er door een combinatie Gebr. Van der Lee en SHERPA-VOF IJsselmeergebied verschillende werkzaamheden uitgevoerd binnen deze afsluiting. De werkzaamheden bestaan naast regulier onderhoudswerk onder andere uit:

  • vervangen/plaatsen van geleiderail
  • schadeherstel (asfalt, verlichting, geleiderail)
  • onderhoud van de Ramspolbrug

Openbaar vervoer

Met connexxion OV Regio IJsselmond zijn aparte afspraken gemaakt over het passeren van de Ramspolbrug via de parallelweg (N765). Er wordt rekening gehouden met de laatste busritten over de Ramspolbrug. Voor de actuele reizigersinformatie zie de website: www.ovregioijsselmond.nl

Landbouwverkeer, fietsers en voetgangers

Voor landbouwverkeer, fietsers en voetgangers over de N765 wordt er een uitzondering gemaakt. Doordat er veiligheidstesten worden uitgevoerd is het niet veilig om van de brug gebruik te maken. Onder begeleiding is het mogelijk om de brug te passeren in overleg met de verkeersregelaar ter plaatse.

Hulp en veiligheidsdiensten

Met de hulp- en veiligheidsdiensten zijn aparte afspraken gemaakt over het laten passeren van een hulp- of veiligheidsvoertuig over de Ramspolbrug in geval van spoed.

-> Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden, kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Delen op:

Deelgenoten: