Terug naar nieuws

Geplaats op 16 december 2020

Sluitingsdatum glasvezel nadert – doet u al mee?

rijksweg-rw50

Beste ondernemers op bedrijvenpark RW50,

Nog een paar dagen en dan sluit de inschrijfdatum van het zakelijke glasvezel initiatief van DELTA Fiber in Kampen. Als minimaal 30% van de ondernemers op bedrijvenpark RW50 meedoet, wordt het glasvezelnetwerk van Delta Fiber in 2021 gerealiseerd. Op dit moment is de 30% deelname nog niet gehaald. Graag vragen wij daarom nog een keer uw aandacht voor dit initiatief.

Nog niet aangemeld?
Als u zich nog niet heeft aangemeld; u heeft nog een paar dagen de tijd! Laat deze kans niet voorbij gaan. Onderaan dit bericht staat aangegeven hoe en waar u zich nog kunt aanmelden voor een 1-jarig glasvezel abonnement, inclusief vastrecht, voor nog geen € 60 per maand (!)

Waarom glasvezel van DELTA Fiber?
De vraag die wij de afgelopen weken tijdens onze promotie activiteiten veelvuldig kregen is; waarom glasvezel en waarom van DELTA Fiber?
Hoewel er meerdere antwoorden mogelijk zijn, is de belangrijkste toch wel dat heel Nederland niet meer kan zonder een snelle betrouwbare internetverbinding.

Volgens het World Economic Forum (WEF) is een goede digitale infrastructuur ook dé reden dat ons land goed uit de Coronacrisis komt.
(zie WEF: Nederland goed in staat om uit crisis te komen | BNR Nieuwsradio )

In de komende jaren zal de vraag naar hogere bandbreedtes en data capaciteit toenemen, bij zowel consumenten als bedrijven. Om die reden willen wij, in tegenstelling tot veel andere glasvezel partijen, het gehele bedrijventerrein verglazen.

Voordeel
Het bedrijventerrein en alle ondernemers profiteren van bovenstaande aanpak.
Het grote financiële voordeel is immers dat het activeren van een aansluiting op RW50 in de toekomst tegen veel lagere kosten kan worden gerealiseerd. Met een dekkend glasvezel netwerk neemt ook de economische waarde van de bedrijfspanden op het terrein toe, als ook de aantrekkingskracht van bedrijvenpark RW50. Overigens, als u zich vandaag of morgen nog aanmeldt, betaalt u helemaal geen aansluitkosten!

Overal en voor alle ondernemers
De abonnementen op de diensten, zoals internet en telefonie, zijn bij DELTA Fiber zo opgebouwd, dat er keuze is voor elke type ondernemer.
Zo is er al een instapabonnement van € 59,43 p/m met een snelheid van 150Mbps, bij een 1-jarige overeenkomst.
Dit kan ook interessant zijn als back-up lijn voor bedrijven, waar al een glasvezel van een andere leverancier ligt.

Uitgesteld leveren

Tevens biedt DELTA Fiber de mogelijkheid om de verbinding op een later moment te activeren (en dus te factureren), als u zich tijdens de vraagbundelingsperiode aanmeldt. Deze optie van “uitstel van levering” geeft startende ondernemers of nog te vestigen bedrijven de gelegenheid om zich nu in te schrijven, zonder dat in 2021 de facturatie al start. Voorwaarde is wel dat de locatie voorzien moet zijn van een postcode/huisadres en dat het activeren van de aansluiting binnen 12 maanden na de uitrol van het glasvezel netwerk op RW50 gebeurt. De planning is dat de bouw van het netwerk medio 2021 plaatsvindt.

Lokale partners en aanmelden
DELTA Fiber werkt samen met diverse lokale telecomaanbieders, waaronder Systra ICT (www.systra.nl) ) en VWC in Kampen (www.vwc.nl )
Zij kunnen u helpen met advies of aanmelding voor het glasvezel initiatief op RW50.
Meldt u zich nu aan, dan profiteert u ook nog van een welkomstcadeau; een gratis drone video opname van uw bedrijf!

Overige informatie kunt u terugvinden op https://gavoorglasvezel.nl/zakelijk

Over DELTA Fiber
DELTA Fiber is al sinds 1981 een topspeler in de markt van breedbandinfra in Nederland. Op dit moment zijn er ruim 700.000 klanten aangesloten op het netwerk, verdeeld over particulieren en bedrijven.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Sietse van Dijk, projectleider van DELTA Fiber, bereikbaar op 0638612625

Delen op:

Deelgenoten: