Terug naar nieuws

Geplaats op 23 december 2016

Save the date: 2 februari bijeenkomst bereikbaarheid Kampen en N50

rijksweg-rw50

Een informatieve bijeenkomst voor ondernemers over de ontwikkelingen van de N50: de lobby en het resultaat; de verbreding, Beter Benutten, Verkeersmanagement en Slimme mobiliteit.

Bedrijvenpark Rijksweg 50 en de Zuiderzeehaven Kampen organiseren samen met het team van Beter Benutten Zwolle Kampen een informatieve bijeenkomst over bovengenoemd thema. Natuurlijk zijn alle bedrijven in Kampen hierbij van harte welkom.
Op langere termijn biedt de verbreding van de N50 soelaas voor de bereikbaarheidsproblemen, maar op de korte termijn blijven die bestaan. Hoe kunnen we in samenwerking tussen overheden en bedrijfsleven ook voor de kortere termijn de bereikbaarheid van onze bedrijventerreinen in stand houden?Save the date
Zet deze datum alvast in uw agenda: 2 februari 2017 van 17:00 tot 19:00 uur.
De bijeenkomst wordt georganiseerd bij een bedrijf in de nabijheid van de N50.

Programma
– Bert Boerman, gedeputeerde mobiliteit van de provincie Overijssel en voorzitter van het bestuursteam Beter Benutten Zwolle Kampen verzorgt de inleiding.
– Diverse specialisten praten u bij over een aantal mobiliteitsontwikkelingen en bedrijven vertellen over hun initiatieven op het gebied van slimme mobiliteit.
– Jelle Weever (WEEVER bouw bv en bestuurlid MKB Regio Zwolle) zal als voorzitter de bedrijven prikkelen om vooral betrokken te blijven bij ontwikkelingen en mee te doen in vervolg.
– Natuurlijk is er ook de gelegenheid  zelf  wensen en belangen ten aanzien van bereikbaarheid en mobiliteit naar voren te brengen.Uitnodiging
U ontvangt medio januari een programma met uitnodiging waarmee u zich kunt opgeven voor deze bijeenkomst.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerdi de Vries, parkmanager Bedrijvenpark RW50 via [email protected].

Delen op:

Deelgenoten: