Terug naar nieuws

Geplaats op 24 november 2023

RW50 is spreker op Congres Natuurlijk

rijksweg-rw50

Koplopers, twijfelaars, sceptici … iedereen is welkom op de vijfde, feestelijke jubileumeditie van Congres Natuurlijk.

Op 30 november 2023 vindt de vijfde editie plaats van hét grootste congres over een natuurinclusieve leefomgeving in Nederland. We gaan een dag met elkaar aan de slag met inspirerende voorbeelden, kritische vragen, slimme oplossingen, praktische bezwaren, waardevolle lessen, nieuwe inzichten en frisse energie. Dat brengt ons allemaal verder.

Met jaarlijks meer dan 400 enthousiaste deelnemers is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplek voor mensen die meer willen weten over een natuurinclusieve leefomgeving. Door de festivalachtige opzet stel je eenvoudig op basis van je eigen interesses jouw ideale dag samen. Met een mix van kennis, netwerk, ontspanning, inspiratie en concrete adviezen.

Tijdens de sessie van 14.15 uur geeft Kristie van Os van PM3 Omgevingsmanagement een presentatie over verduurzaming van het bedrijventerrein RW50. Het project B(l)oeiend RW50 is één van die duurzaamheidsprojecten. In deze sessie geven we aan hoe we dit voor elkaar hebben gekregen. Eigenlijk een voorbeeld zoals de Raad van de Leefomgeving en Infrastructuur vindt dat we in de toekomst moeten samenwerken.

30 november 2023 | 09.00 uuur – 17.00 uur

Provinciehuis Overijssel
Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

Meer informatie: https://www.congresnatuurlijk.nl/

Deelname is gratis.

Delen op:

Deelgenoten: