Terug naar nieuws

Geplaats op 24 januari 2022

Regio Zwolle Brigade biedt steun aan ondernemers in coronatijd

rijksweg-rw50

De Regio Zwolle Brigade informeert ondernemers, beantwoordt vragen en ondersteunt met raad en daad. Het doel is: samen uit de crisis komen in Regio Zwolle. Er zijn specialisten met kennis van liquiditeitsvraagstukken, problemen op het gebied van productieverlies en continuïteit, overcapaciteit of onderbezetting en veiligheidsvraagstukken.

Bent u ondernemer in de gemeente Kampen en is het voor u niet altijd duidelijk waar u voor hulp kunt aankloppen? Of weet u niet welke voorzieningen voor uw bedrijf gelden? De Regio Zwolle Brigade helpt u de weg te vinden. Van zzp-er tot grootschalige werkgever, iedere ondernemer kan terecht bij de Regio Zwolle Brigade.

De Regio Zwolle Brigade doet haar werk in aanvulling op de diensten van alle bekende instanties die er al zijn, zoals gemeentes, werkgevers- en werknemersorganisaties, KvK, UWV en sociale diensten.

Contact en informatie
Meer informatie over de inzet van de Regio Zwolle Brigade is te vinden op de website www.regiozwollebrigade.nl.
Wilt u in contact komen met de Regio Zwolle Brigade? Vul het contactformulier in op de website via www.regiozwollebrigade.nl/contactformulier.
U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Meldpunt Collegiale Inlening
Eén van de zaken waar de Regio Zwolle Brigade u bijvoorbeeld mee kan helpen is collegiale inlening. Via het Meldpunt Collegiale Inlening helpen zij u kosteloos met het (tijdelijk) bij elkaar brengen van vraag en aanbod van werknemers. Ze maken hierbij geen matches, maar brengen partijen wel met elkaar in contact.
Onder de NOW-regeling is collegiale uitleen toegestaan als dat gebeurt bij wijze van hulpbetoon zonder winstoogmerk en tegen maximaal de loonkosten en een kleine opslag. U moet er op letten dat u geen kosten voor de uitleen in rekening brengt. Dit kan gevolgen hebben voor het recht op en de hoogte van de NOW-subsidie. Uw omzetverlies is namelijk bepalend voor het recht op en de hoogte van de subsidie.

Delen op:

Deelgenoten: