Terug naar nieuws

Geplaats op 8 juni 2018

Positieve deelgenotenvergadering bij Wanpla BV

rijksweg-rw50

Maandag 4 juni vond de deelgenotenvergadering Rijksweg 50 plaats, dit jaar voor het eerst gecombineerd met een bedrijfsbezoek. De deelgenoten waren te gast bij Wanpla Holding B.V.

Bedrijfspresentatie

Mede-eigenaar Grietje Klompenmaker gaf een presentatie over de drie verschillende werkbedrijven van Wanpla, namelijk Wanpla Kampen, Wanpla Productie en Sypla International. Wanpla Kampen monteert wanden en plafonds, maar levert ook lichtplannen en akoestische oplossingen.
Wanpla Productie is de producent van beplakte gipskartonpanelen voor wanden en de grootste speler in de Benelux. Door de aanwezigheid van een grote opslag in Kampen kunnen ze binnen 3 tot 5 dagen leveren. Sypla International richt zich met name op de ontwikkeling en productie van de profielen voor wandsystemen. Hun specialiteit is het maken van clean roomsystemen.

Rondleiding

Na de bedrijfspresentatie door Grietje, kregen de aanwezigen een rondleiding door het bedrijf van Klaas Klompenmaker.

Vergadering

De deelgenotenvergadering vond plaats na het bedrijfsbezoek.  Tijdens de vergadering stelde nieuwe leden zich voor, werden de financiële aangelegenheden doorgenomen en werd er een update van de lopende projecten gegeven.
Alle deelgenoten krijgen een verslag van de vergadering toegestuurd.

Ter afsluiting van de vergadering en bedrijfsbezoek was er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door De Feestmeesters.

Positief

De formule om de deelgenotenvergadering  te combineren met een bedrijfsbezoek bleek succesvol; er was een hoge opkomst en de reacties waren positief.
De beheerscommissie wil deze formule daarom ook  in 2019 toepassen.

 

Delen op:

Deelgenoten: