Terug naar nieuws

Geplaats op 9 juli 2020

Overijsselse aanpak coronacrisis: digitaliseringsvoucher

rijksweg-rw50

Op allerlei plekken in onze provincie spelen organisaties, verenigingen en ondernemers in op de anderhalvemetersamenleving. De provincie Overijssel ondersteunt dit met een subsidieregeling vanuit de Overijsselse Aanpak: de Digitaliseringsvoucher.

Digitaliseringsvoucher
Heeft u als mkb’er een goed idee om u digitaal te laten zien? Kunt u digitaal nieuwe klanten bereiken of heeft u ondersteuning nodig om uw werkproces te digitaliseren? Vraag dan een digitaliseringsvoucher aan.

Een online reserveringsmodule, een digitale tour of eindelijk die boost geven aan de webshop? De digitaliseringsvoucher is breed inzetbaar. Voorwaarde is wel dat u een Overijssels bedrijf inschakelt.
De provincie verstrekt vouchers van maximaal 2.500 euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000 euro voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van cofinanciering; de voucher dekt maximaal de helft van de kosten.

De voucher kan vanaf maandag 12 juli worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is een totaalbedrag van 250.000 euro beschikbaar.

Delen op:

Deelgenoten: