Terug naar nieuws

Geplaats op 8 oktober 2018

Overijssel Onderneemt!

rijksweg-rw50

Inspiratie- en kennisevent voor en door de Overijsselse MKB’er

Kom op maandag 29 oktober 2018 naar Hazemeijer in Hengelo voor Overijssel Onderneemt! Overijssel Onderneemt! is hét event van en voor de Overijsselse MKB’er. Met een boeiende keynote door topscheidsrechter Björn Kuipers, inspiratiesessies waarin ondernemers hun inzichten delen over thema’s als familiebedrijven, organisatorische innovatie en groeien met uw bedrijf en volop ruimte om te netwerken. Kom, beleef het mee en geef uw input voor het vervolg!

Programma | Dagvoorzitter Dorothee Loorbach

15.30 uur  Ontvangst

16.00 uur  Plenaire aftrap met Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie, Financiën en Deelnemingenbeleid, staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland.

16.45 uur  Korte sessies: U wordt in een vlot tempo bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de volgende onderwerpen:

  1. Starters | Wat kunnen we leren van de nieuwe generatie ondernemers?
  2. Sociaal ondernemen | Zet nu de stap naar een sociale(re) onderneming.
  3. Financiering | Weet u wat er op het gebied van financiering mogelijk is naast uw vertrouwde bank?
  4. Organisatorische innovatie | Waarom u in uw bedrijf niet zonder organisatorische innovatie kunt.
  5. Familiebedrijven | Ontdek de verborgen parels van onze provincie.
  6. Snel groeiende bedrijven | Is uw bedrijf klaar om verder te groeien? Snel groeiende ondernemers delen hun ervaringen.
  7. Opleiden en ontwikkeling in uw bedrijf | Hoe behoud en versterk je je eigen medewerkers? Ondernemers vertellen hoe zij het hebben aangepakt.

 

18.15 uur  Dinnertime! Tijd om wat lekkers te eten en even bij te praten.

19.15 uur  Inspiratiesessies: U kiest uit de thema’s die tijdens de korte sessies zijn gepresenteerd een onderwerp om verder over door te praten. In een interactieve sessie gaat u aan de slag met dit onderwerp en wat het voor u als ondernemer betekent.

20.00 uur  Topscheidsrechter en supermarkteigenaar Björn Kuipers deelt zijn visie op ondernemen met ons. Hij legt de perfecte link tussen ondernemen en topsport, met voorbeelden uit zijn eigen supermarkt èn van het voetbalveld.

20.45 uur  Afsluiting

Aanmelden

Delen op:

Deelgenoten: