Terug naar nieuws

Geplaats op 30 oktober 2020

Online informatieavond wegverbreding N50 Kampen – Kampen Zuid

rijksweg-rw50

Donderdag 12 november bent u van harte welkom op de online informatieavond van Rijkswaterstaat over de wegverbreding N50 Kampen-Kampen Zuid.

Het doel van deze online bijeenkomst is om u – op veilige afstand – op de hoogte te brengen van de voortgang van het project. Het projectteam praat u bij over waar het project nu staat en wat u de komende tijd kunt verwachten. Ook is het projectteam benieuwd welke vragen er bij u leven; zij willen die vragen graag beantwoorden.

Inhoud online bijeenkomst

  • Rijkswaterstaat heet u online graag om 20.00 uur welkom. Dan stellen ze het projectteam aan u voor.
  • Het projectteam geeft vervolgens een presentatie over het project en een toelichting op verschillende aspecten van het project, zoals geluid, landschap en natuur. Ook ziet u beelden van het ontwerp van de weg en de ligging en vorm van de geluidswallen. Tot slot nemen ze u mee in de procedure rond de besluitvorming.
  • U mag vragen stellen. Het projectteam zal deze zoveel mogelijk tijdens de online bijeenkomst beantwoorden. Om u alvast een idee te geven, de vragen kunt u tijdens de online informatieavond via whatsapp stellen. Met tekst of door een berichtje in te spreken. U hoort aan het begin van de avond hoe het precies werkt.
  • Afsluiting is om circa 21.00 uur.
Aanmelden informatieavond
Via onderstaande link kunt u zich aanmelden:

https://aanmeldenrws.nl

U krijgt een bevestigingsbericht met daarin de link naar de online informatieavond.

Als u nu al vragen heeft, stel ze in een e-mailbericht naar: [email protected].

Dit online initiatief komt voort uit de restricties die momenteel gelden ten aanzien van fysieke bijeenkomsten. Bij de opnamen worden voorzorgsmaatregelen in acht genomen i.v.m. het coronavirus.

Meer weten?
Kijk op de projectpagina: http://www.rijkswaterstaat.nl/wegverbredingn50

Delen op:

Deelgenoten: