Terug naar nieuws

Geplaats op 1 februari 2022

Ondernemers krijgen meer tijd voor aanvraag TVL

rijksweg-rw50


Ondernemers krijgen 2 weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 4e kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur.

Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de omzetverliesdrempel van 30 % naar 20 %.

Voor meer informatie over de TVL: kijk op RVO.nl.
Bij vragen over het steun- en herstelpakket corona kunnen bedrijven en werkenden kijken op rijksoverheid.nl/steunpakket.
Ondernemers kunnen voor meer vragen ook terecht op de website van de Kamer van Koophandel: kvk.nl/corona.
Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Bel dan het adviesteam via 0800–2117.

Hulp bij schulden voor ondernemers
Heeft u als ondernemer financiële problemen? Twijfelt u of u door kunt gaan met uw bedrijf? De gemeente Kampen kan u dan helpen met advies en ondersteuning.

Bij het oplossen van schulden werken we samen met het Regionaal bureau zelfstandigen in Zwolle (Rbz). Het Rbz biedt ondersteuning aan ondernemers met financiële problemen en financiële vragen.

Samen werken aan een oplossing

Samen met het Rbz bespreekt u welke ondersteuning nodig is. Dit kan een schuldregeling of een vorm van financiering zijn. Het doel van een schuldregeling is het oplossen van de financiële problemen, zodat levensvatbare bedrijven kunnen blijven bestaan. Bij de schuldhulpverlening houden we zoveel mogelijk rekening met de continuïteit van uw bedrijf.

Neem contact op voor advies

Voor advies kunt u contact opnemen met het Regionaal bureau zelfstandigen in Zwolle. Dit kan via telefoonnummer 038-4984480 of via e-mail: [email protected].

Delen op:

Deelgenoten: