Terug naar nieuws

Geplaats op 9 mei 2018

Ondernemers Kampen op 4 juni in gesprek over bereikbaarheid

rijksweg-rw50

Ondernemerskoepel de Hanze nodigt alle ondernemers uit de gemeente Kampen uit voor Ondernemersraad ‘Geld verdienen met betere logistiek’

Maandag 4 juni 2018 organiseert Ondernemerskoepel de Hanze de tweede ondernemersraad voor alle ondernemers uit de gemeente Kampen. Het thema van deze middag is ‘Geld verdienen met betere logistiek’. Hoe moeten we de bereikbaarheid voor mensen en goederen verbeteren? Kunnen we door samen te werken geld besparen? Alle ondernemers uit Kampen worden van harte uitgenodigd om over dit soort vragen samen met de betrokken wethouder en elkaar te praten en vervolgafspraken te maken die het bedrijfsleven letterlijk en figuurlijk verder op weg helpen.

 Programma

De ondernemersraad bijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag 4 juni van 14.00 – 17.00 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Het is een logisch vervolg op de eerste sessie, die in maart door ruim 100 ondernemers werd bezocht, want toen werd het thema ‘bereikbaarheid’ met stip op nummer 1 gezet. Gespreksleider Michael Bres zal deze middag op een inspirerende manier leiden. De middag start weer met een ‘special guest’ die op een prikkelende manier zijn of haar eigen kijk op de bereikbaarheid van Kampen zal presenteren. Wie dat is blijft nog even geheim maar wordt bekendgemaakt na aanmelding voor deze middag.

 Uitkomsten

De uitkomsten van de ondernemersraad worden gebruikt voor projecten om de (vaar)wegen van Kampen beter te benutten, als aanbevelingen voor de politiek en als start voor nieuwe ondernemersinitiatieven. Bent u 4 juni verhinderd maar wilt u wel uw suggesties delen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

 Aanmelden

Aanmelden voor de ondernemersraad kan eenvoudig en gratis door u te registreren op www.ondernemersraadkampen.nl. Bent u verhinderd maar wilt u wel uitnodigingen ontvangen voor toekomstige ondernemersraad sessies? Stuur dan een mailtje naar [email protected] waarin uw contactgegevens staan vermeld.

De Hanze

De tweede editie van de ondernemersraad wordt georganiseerd door Ondernemerskoepel de Hanze die hierbij de samenwerking heeft gezocht met de Gemeente Kampen, Kampen Marketing, de OVK, VOC en ICK. Dit heeft onder meer geleid tot de website www.bedrijveninkampen.nl. Ondernemerskoepel de Hanze is er niet alleen voor ondernemers die aangesloten zijn bij een vereniging maar juist voor alle ondernemers binnen de gemeente Kampen. Van groot-, midden- en kleinbedrijf tot ZZP’ers en van binnenstad tot industrieterrein en van Kamperveen tot Kamperzeedijk.

Delen op:

Deelgenoten: