Terug naar nieuws

Geplaats op 17 december 2020

Nog geen energiecontract voor volgend jaar?

rijksweg-rw50


In de laatste beheerscommissievergadering is besloten een samenwerking aan te gaan met PM Energie. PM Energie faciliteert de collectieve inkoop van energie voor diverse ondernemersverenigingen en bedrijvenpark RW50 sluit bij dit bestaande collectief aan. Begin 2021 wordt de samenwerking geformaliseerd.

Voordelen

  • Door deze collectieve inkoop van gas en elektra kunnen ondernemers bijvoorbeeld al 20-30% besparen op de leveringskosten. Voor een onderneming met een verbruik van 100.000 kWh per jaar levert dit al snel een besparing van €1.500,- op de elektrakosten per jaar op!
  • Voor grootverbruikers kan PM Energie aanvullende besparingen realiseren op meetdiensten en netwerkkosten. Heeft u nu een contract met Fudura, dan kunt u via dit collectief ongeveer € 250 per meter per jaar besparen, omdat ook de meetdiensten collectief zijn ingekocht.
  • Daarnaast adviseert PM Energie u graag over mogelijke besparingen op netwerkkosten.
  • Ontzorging: u hoeft zelf de energiemarkt niet meer in de gaten te houden. Een paar ondernemers -met stuk voor stuk een paar miljoen kWh elektriciteit- houden wekelijks de energiemarkt in de gaten en zorgen steeds ruim op tijd voor nieuwe contracten voor 1, 2 of 3 jaar. Op deze manier hoeft u zich hier niet ‘druk’ over te maken.

Begin volgend jaar sturen wij u uitgebreide informatie over de mogelijkheden van deze nieuwe aanvullende dienst.

Nog geen energiecontract voor volgend jaar?
Veel lopende energiecontracten eindigen aan het eind van het kalenderjaar. Heeft u nog geen energiecontract voor volgend jaar, laat u dan door parkmanager Gerdi de Vries informeren over de mogelijkheden van dit collectief.

Delen op:

Deelgenoten: