Terug naar nieuws

Geplaats op 10 januari 2020

Nog een week de tijd om in te schrijven voor de MKB Export Award

rijksweg-rw50

Namens de gemeente Kampen wijzen wij u graag op het volgende:

Nog een week de tijd om in te schrijven voor de MKB Export Award

Mkb’ers met internationale ambities hebben nog tot en met 17 januari 2020 (12.00 uur) de tijd om zich in te schrijven voor de MKB Export Award 2019.

De MKB Export Award wil ondernemers ondersteunen die de potentie hebben om succesvol de grens over te gaan of hun bestaande internationale activiteiten uit te breiden. De Award is een initiatief van MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Language Institute Regina Coeli.

De Award biedt ondernemers met internationale ambities een steuntje in de rug. De winnaar krijgt een jaar lidmaatschap van MKB-Nederland, een exportcheque (tegoed voor transportkosten) ter waarde van € 15.000 van TNT, een zakenpartnerscan van RVO en een persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli.

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor de MKB Export Award 2019 op www.mkbexportaward.nl. Hier kunnen zij aangeven welke (nieuwe) markt(en) zij willen betreden en met welk product. Ook moeten zij hun internationale ambities motiveren.

Op grond van het profiel, de internationale plannen en de motivatie van de deelnemers selecteert een deskundige jury in februari 2020 de winnaar, die in maart 2020 bekend gemaakt wordt tijdens een internationaal startersevenement.

Zie ook: https://www.mkbexportaward.nl/3226/inschrijving-mkb-export-award-2019-start.htm

Delen op:

Deelgenoten: