Terug naar nieuws

Geplaats op 15 maart 2017

Laatste informatie: Zuiderzeerally 18 maart op bedrijvenpark RW50

rijksweg-rw50

Namens de organisatie van de Zuiderzeerally brengen wij graag het volgende bericht bij u onder de aandacht:

Graag willen wij u als organisatie nog wijzen op de volgende zaken. Eén en ander was ook al opgenomen in de brief die u jongstleden heeft mogen ontvangen.

Afsluiting:

Het betreffende weggedeelte zal zijn afgesloten op:

Zaterdag 18 maart 2017 van 18.00 tot 0.30 uur.

(Tot 19.00 uur is uw woning/ bedrijf nog bereikbaar)

Gedurende bovenstaande periode is de weg afgesloten voor het verkeer. Natuurlijk blijft het altijd mogelijk om bij ernstige calamiteiten de klassementsproef direct stil te leggen. Mocht zich tijdens de rally een dergelijke calamiteit voordoen, dan kunt u op dat moment contact opnemen met de official bij uw woning/bedrijf, of met het rallycentrum telefonisch bereikbaar onder nummer: 06 1350 5523. In overleg met u en de proevenchef, zullen wij dan de proef stil leggen. Zodat u in een dergelijke situatie gebruik kunt maken van de weg. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdens de pauze van of naar uw woning/bedrijf  te gaan.

Een korte pauze is voorzien om ongeveer 21.20 uur.

Mocht u tijdens de pauze naar uw bedrijf terug willen keren, meldt u zich dan bij voorkeur aan de start van de klassementsproef. Deze vindt u aan de Carlsonstraat in Kampen. Neem, voor uw eigen veiligheid en die van anderen, altijd contact op met de betreffende official nabij uw bedrijf of bij de start. In de rally kan het voorkomen dat er door onvoorziene omstandigheden een kleine vertraging ontstaat. Wij vragen daarom om uw begrip indien het voorkomt dat u even moet wachten.

Doorlaatbewijs

Bij de laatste brief heeft u een doorlaatbewijs ontvangen hiermee kunt u de verkeersregelaar aantonen dat u bewoner/ werkzaam bent langs de proef.

Voorafgaand aan de afsluiting kunt u hiervan gebruik maken. Tijdens het verloop van de klassementsproef heeft het doorlaatbewijs alleen toegevoegde waarde voor woning/ bedrijf die binnen de afsluiting liggen, maar niet direct aan de klassementsproef.

Verkenning

Vooruitlopend op de rally krijgen de deelnemers gelegenheid de route te verkennen. Dit zal gebeuren op vrijdag 17 maart van 20.00 uur tot 23.00 uur en zaterdag 18 maart van 15.00 tot 17.30 uur. Tijdens deze periode zal de weg NIET afgesloten zijn en dienen de deelnemers zich te houden aan de normaal geldende verkeersregels. De organisatie zal tijdens deze tijdstippen extra toezicht houden.

Opruimen

De SANOP doet zijn uiterste best om op zaterdag 18 maart zo veel mogelijk materialen op te ruimen. Desalniettemin kan het voorkomen dat er na zaterdag nog spullen achterblijven. We zullen die dan zo snel mogelijk na de rally ophalen. We proberen hierbij zo veel mogelijk rekening te houden met de zondagsrust.

Schade

Wanneer er onverhoopt door de rally schade aan één van uw eigendommen is ontstaan, verzoeken wij u na afloop van de rally dit te melden aan ondergetekende op telefoonnummer 06 1350 5523 of per mail aan [email protected].

Toegangsprijs.

Naast de proef Nagelerweg in Emmeloord zal er dit jaar ook 6 euro entree worden gevraagd voor de rallyproef Haatland. Wilt u nu al vast entree bandjes bestellen voor uw gasten zodat zij bij aankomst gelijk kunnen doorlopen? Wij verwijzen u dan naar de website www.x-rijder.nl en dan bezorgen wij de bandjes op vrijdagochtend bij u aan het bedrijf.

Steun de Zuiderzeerally!

Wij constateren met regelmaat dat er bedrijven zijn die tijdens het evenement gasten uitnodigen om zo de rally van dichtbij mee te maken. Dit juichen wij natuurlijk van harte toe, wees u ervan bewust dat wij zonder steun van onze sponsoren dit niet kunnen organiseren. Wilt u spontaan een donatie doen stuur dan even een bericht aan [email protected].

Met vriendelijke groeten,

Rene Markus
Pr en Sponsering Zuiderzeerally

Delen op:

Deelgenoten: