Terug naar nieuws

Geplaats op 7 februari 2018

Nog een aanvraag doen voor het Bereikbaarheidsfonds? Wacht niet te lang!

rijksweg-rw50

Diverse ondernemers in de regio Zwolle Kampen hebben inmiddels, mede dankzij het Bereikbaarheidsfonds, initiatieven opgezet om slimme mobiliteit binnen hun organisatie of in de regio te stimuleren.  Inmiddels is het budget dat nog voor het laatste half jaar Beter Benutten beschikbaar is, bijna op.

Loopt u nog rond met een idee dat bijdraagt aan slimme en duurzame mobiliteit en heeft u hiervoor een startinvestering of een bijdrage in een deel van de kosten nodig? Dan kan het Bereikbaarheidsfonds is voor u zijn. De bijdrage uit het Bereikbaarheidsfonds bedraagt maximaal 50% tot een maximum van € 50.000.

Wacht u niet te lang met het indienen van uw aanvraag. Het einde van het budget is bijna in zicht. Op dit moment wordt er wel gewerkt aan een mogelijke opvolger van het fonds, maar het is nu nog niet duidelijk hoe dit er uit gaat zien.

Door slimme en duurzame mobiliteit te stimuleren, boekt u dubbele winst. Niet alleen verbetert u de bereikbaarheid van uw organisatie, de maatregelen kunnen ook bijdragen aan een hoger bezoekersaantal, een duurzamere onderneming, kostenbesparing, een hogere werknemerstevredenheid of minder ziekteverzuim.

Omdat het Beter Benutten programma per 1 juli stopt, moeten de resultaten van alle acties in juli bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat opgeleverd worden. Dit geldt ook voor acties en maatregelen die met behulp van het Bereikbaarheidsfonds tot stand zijn gekomen.

Meer informatie over het Bereikbaarheidsfonds leest u hier.

Delen op:

Deelgenoten: