Terug naar nieuws

Geplaats op 5 november 2020

Nieuwe wijkagent RW50: Gert-Jan Crielaard

rijksweg-rw50

Mijn naam is Gert-Jan Crielaard en ik wil mij graag voorstellen als opvolger van Harm Botter.

Vanaf begin deze maand heb ik het wijkagentschap van de wijken Hagenbroek en Industrieterreinen overgenomen van Harm die met zijn welverdiende pensioen is gegaan. Afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest als wijkagent in de wijken Brunnepe en Hanzewijk. Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Omdat ik minder bij de politie ben gaan werken, heb ik te weinig tijd voor deze wijken. Onlangs ben ik namelijk gestart bij een mbo-college met als doel om als vakdocent aan het werk te gaan. Elke donderdag en vrijdag ben ik werkzaam op school en ga ik studenten coachen en vakken geven gerelateerd aan de opleiding ‘Buitengewoonopsporingsambtenaar’.

Woensdag is mijn vaste wijkdag bij de politie. Ik probeer dan altijd zo zichtbaar mogelijk in de wijk aanwezig te zijn, waardoor ik heel laagdrempelig aanspreekbaar ben. De rest van mijn diensten ben ik belast met de incidentenafhandeling. Tijdens deze diensten is er veelal ook wel genoeg tijd voor wijkwerk. Ik hou van korte lijntjes met netwerkpartners, bedrijven en wijkbewoners. Ik ben makkelijk te bereiken via het contactformulier wijkagent op politie.nl. De aankomende tijd zal ik mij oriënteren en bij bedrijven binnenlopen om kennis te maken.

 

Met vriendelijke groet,

 Gert-Jan Crielaard

Wijkagent Hagenbroek en industrieterrein

Politie | Oost Nederland

T 0900-8844

[email protected]

Delen op:

Deelgenoten: