Terug naar nieuws

Geplaats op 13 januari 2022

Nieuwe wijkagent: Jeroen Druiven

rijksweg-rw50

Even voorstellen…

Ik ben Jeroen Druiven, de nieuwe wijkagent voor de bedrijventerreinen in Kampen.

Na 14 jaar bij Defensie te hebben gewerkt, heb ik in 2014 de overstap richting politie gemaakt. Tot op heden heb ik gewerkt bij het basisteam Vechtdal, waar ik mij vooral bezighield met het in kaart brengen en aanpakken van diverse vormen van criminaliteit.

Per 1 februari 2022 start ik als wijkagent industriegebied Kampen. Daarbij neem ik het stokje over van mijn gewaardeerde collega Gert-Jan Crielaard. Nieuw aan deze functie is dat alle industrieterreinen in Kampen samen vallen onder ‘mijn wijk’.

Het is mijn doel om met de burgers, werknemers, bedrijfseigenaren en partners, ‘mijn wijk’ onaantrekkelijker te maken voor ondermijnende criminaliteit. Heden ten dage zijn industrieterreinen een voedingsbodem voor onder andere drugshandel, witwassen en vastgoedfraude.

Jullie wonen, werken of zijn immers elke dag in het industriegebied. Daardoor kunnen jullie onze ogen en oren in ‘de wijk’ zijn. Zie jij iets verdachts? Bel ons op 0900-8844. Is daar spoed bij bel dan 112. Volledig anoniem melden? Bel 0800-7000. Volg mij via de sociale mediakanalen en gebruik de smartphone-app ‘Ondermijning’ voor meer beeld en geluid bij dit thema.

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en om samen met mijn ervaren collega’s en jullie het industriegebied in Kampen veilig en werkbaar te houden!

Groet Jeroen

Delen op:

Deelgenoten: