Terug naar nieuws

Geplaats op 7 maart 2019

Netwerkbijeenkomst Vitaliteit en Mobiliteit – 15 maart

rijksweg-rw50

Exclusief voor partners van Werkgeversaanpak Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle en Twente Mobiel.

Inclusief toegang voetbalwedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen!

Zaken en plezier gaan perfect samen tijdens de netwerkbijeenkomst Vitaliteit en Mobiliteit! Op 15 maart organiseren de werkgeversaanpak van Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle, Twente Mobiel en Regio Zwolle United in de skybox een bijeenkomst waarbij u wordt meegenomen in de wereld van vitaliteit en mobiliteit. U krijgt waardevolle informatie over de aankomende projecten in West Overijssel en Twente. Ook vertellen wij u meer over aantrekkelijke subsidiemogelijkheden, zodat u meteen aan de slag kunt met mobiliteit in uw organisatie. Daarna kunt u met maximaal 3 vrienden of familieleden genieten van de voetbalwedstrijd.

Deze netwerkbijeenkomst is inclusief diner en 4 toegangskaarten voor de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen. De bijeenkomst met diner is alleen georganiseerd voor u als partner van Slimme en Duurzame Mobiliteit Werkgeversaanpak regio Zwolle en Twente Mobiel. Uw gezelschap kan, indien zij dit wensen, wachten in de spelershome of zich elders in en rond het stadion vermaken!

PROGRAMMA
Datum: vrijdag 15 maart 2019
Locatie: MAC3PARK stadion (PEC Zwolle)
Organisatie: Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle, Twente Mobiel en Regio Zwolle United
Sprekers: Theo de Rooij, Arjan Jansen en Arnold Helfrich

17:15 uur: inloop bij PEC Zwolle – skybox
17:30 uur: start inhoudelijk programma, met o.a.: Week van de Vitaliteit, aankomende fietsprojecten en informatie over subsidiemogelijkheden van het bereikbaarheidsfonds
18:30 uur: netwerken onder het genot van een diner (buffet)
19:30 uur: wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen
21:30 uur: gezamenlijke afsluiting in de businessclub (voor eigen rekening)

Let op! Voor deze bijeenkomst met toegang tot de wedstrijd zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar. Op=op. Mis deze kans niet en reserveer nu uw deelname via [email protected] o.v.v. Week van de Vitaliteit. Vermeld hierbij de naam van uw organisatie en geef de namen door van de personen die uw eventueel meeneemt naar de voetbalwedstrijd.

Met vriendelijke groet,

Team werkgeversaanpak Slimme & Duurzame Mobiliteit regio Zwolle

Delen op:

Deelgenoten: