Terug naar nieuws

Geplaats op 15 mei 2020

MKB-webinar: Personeelsmanagement in tijden van verandering

rijksweg-rw50

Webinarreeks voor MKB ondernemers over innoveren in tijden van crisis.

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Personeelsmanagement in tijden van verandering
Meld je nu aan voor het webinar: personeelsmanagement in tijden van verandering. Dit webinar biedt kennis en praktijkvoorbeelden over wat je juist in deze kritische tijden op het gebied van personeelsmanagement kan doen om je bedrijf voor nu en de toekomst gezond te houden. Denk aan het breder en flexibeler inzetbaar maken van je mensen, door bijvoorbeeld bijscholing en (online) training. Hoe zet je jouw team optimaal in om innovaties door te voeren? Hoe blijf je goed communiceren met medewerkers over de situatie, waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Op deze vragen en meer krijg jij antwoord tijdens het webinar op donderdag 28 mei 2020 om 11.00 uur.

Aanmelden

Meld je nu op de website van Novel-T aan voor het MKB-webinar: Personeelsmanagement in tijden van verandering op donderdag 28 mei 2020 om 11.00 uur.

Over deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Delen op:

Deelgenoten: