Terug naar nieuws

Geplaats op 19 januari 2023

Koffiebijeenkomst – P1 meters met energieadviseur

rijksweg-rw50


Beste ondernemer op RW50,

Vorig jaar heeft u allemaal een P1 meter van Homewizard gekregen. Hopelijk is het gelukt met de installatie en heeft deze meter u al de eerste inzichten (en besparingen) opgeleverd.

Misschien dat de verschillende grafieken in de app nog vragen oproepen en u graag zou willen dat er iemand met u meekijkt. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Heb ik een bijzonder verbruikspatroon?
  • Waarop zou ik kunnen besparen?
  • Loont het voor mij om (nog meer) duurzaam op te wekken?
  • Kan ik nog besparen op mijn kosten voor energie?

Juist daarom organiseren wij een tweetal koffiemomenten met een energieadviseur. Energieadviseur Frans van Dijk (GWBO) voorziet u graag van praktisch advies op basis van de data die uw P1 meter verzameld.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij het volgende koffiemoment aanwezig te zijn:

  • 20 januari om 9.00 uur bij Wanpla

Vooraf analyseren meetdata
Door uw meetdata te delen voor het overleg kan de energie adviseur deze alvast analyseren. U kunt de adviseur mee laten kijken met uw data door in de app bij ‘mijn huis’ een gebruiker toe te voegen. Door als gebruiker [email protected] toe te voegen kan Frans van Dijk alvast meekijken. Doe dit wel uiterlijk 2 dagen voor het overleg waaraan u wilt deelnemen. Het vooraf delen van data is handig, maar niet noodzakelijk. U kunt bij de koffiemomenten ook gewoon uw praktische vragen stellen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via [email protected]. Wij zorgen dat de koffie klaar staat, met wat lekkers voor erbij!

 

Delen op:

Deelgenoten: