Terug naar nieuws

Geplaats op 20 november 2017

Terugblik bedrijfsbezoek Autobedrijf van Kesteren

rijksweg-rw50

Op vrijdag 17 november, gelijk met de Dag van de Ondernemer, vond het bedrijfsbezoek bij Renault Dealer van Kesteren plaats. Eigenaar Wimfried van Kesteren vertelde over zijn passie voor Renault, het autobedrijf en de ontwikkelingen die zij doormaken.
Wethouder Geert Meijering sprak onder andere over de economische ontwikkelingen in Kampen en hoe de gemeente er zorg voor kan dragen dat u ook in de toekomst succesvol kunt ondernemen in Kampen. Er was volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met de wethouder, bij te praten met collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Het was een interessante en informele ochtend, en krijgt zeker een vervolg. We zien u graag bij het volgende RW50 koffiemoment.

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren.  Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen op het bedrijvenpark en bij de gevestigde ondernemers.

 

Delen op:

Deelgenoten: