Terug naar nieuws

Geplaats op 18 oktober 2018

Kampen Marketing wil ondernemers in de schijnwerpers zetten

rijksweg-rw50

Kampen Marketing wil graag aansprekende ondernemers uit Kampen in de schijnwerpers zetten. Mogen zij uw bedrijf ook in de schijnwerpers zetten?

Wat doet Kampen Marketing?
Kampen Marketing verzorgt de collectieve marketing activiteiten in de regio en de rest van Nederland op het gebied van ondernemen, wonen, recreatie, toerisme en cultuur / erfgoed met het doel een bijdrage te leveren aan groei van de economie en het geluksniveau in Kampen.

Promotie ondernemers bedrijvenpark RW50
In de deelgenotenvergadering hebben ondernemers aangegeven het bedrijvenpark en de daar gevestigde ondernemers graag te willen promoten. Marketing Kampen helpt ons hierbij en wil een aantal ondernemers op bedrijvenpark RW50 interviewen.

Wat levert het de citymarketingorganisatie op?
Betrokken, trotse ondernemers in de stad, die de inzet van de gemeente waarderen en hun sterke maar ware verhalen delen met anderen. En daarmee meer werfkracht voor Kampen als aantrekkelijke vestigingslocatie voor ondernemers.

Waar vindt u straks de persoonlijke verhalen?
Onder meer op www.bedrijveninKampen.nl komen de persoonlijke verhalen van ondernemers uit Kampen te staan. Ook de Brug brengt met enige regelmaat een ondernemersbijlage uit, waarin bedrijven uit Kampen onder de aandacht gebracht gaan worden.

Oproep
Kampen Marketing wil graag u en andere ondernemers interviewen en fotograferen. Dit interview met foto wordt vervolgens gedeeld door Kampen Marketing op haar on- en offlinekanalen, maar u mag natuurlijk dit interview zelf ook delen.

Mag Kampen Marketing ook bij u een interview afnemen? Meld u aan bij Gerdi de Vries, via 0653250351 of [email protected].

Delen op:

Deelgenoten: